Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Nemeth,Ty sam najlepiej wiesz że fota jest bardzo średnia.Zupełnie nie rozumiem tych wszystkich postów powyżej.Kadr nudny przedewszystkim.Widziałem dziesiątki twoich lepszych i pasteli i nokturnów i IR etc.(kadrowo i barwowo).Nie twierdzę że jest zle czy tragicznie.Nie,nie!Jest ok,no ale pod twoją poprzeczkę stanowczo jak dla mnie.

Domyślnie

Pszetak ma całkowitą rację, a to co jest w dolnej części to jakieś nieporozumienie.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kadry zbyt sterylne nie są każdorazowo najlepszym rozwiązaniem. Bez kamyka byłyby pytania - a skąd ta piana, a po co ona, a to a tamto
    Moje preferencje co do twoich zdjec znasz. Troche za malo tresci, a za duzo sterylnosci jak dla mnie, na tej focie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Lubie takie delikatności , jak zawsze na wysokim poziomie , choć te kamole ,zwłaszcza ten w PD lekko przeszkadza w odbiorze .
    Z pierwszą częścią się zgodzę, drugą nie. Ten kamyczek jest wzmocnieniem miękkiej i lekkiej całości.
    Chyba coś ze mną nie tak, bo drugi raz dzisiaj piszę wbrew sobie
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów