Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zmierzch - [Nemeth]

Witam

Wiało, padało i ogólnie nie było warunków do robienia zdjęć.

Ale co to dla mnie

pozdr.

Domyślnie

Pozwolę sobie zacytować siebie z innego miejsca gdzie miałem przyjemność oglądać tę pracę: Świetne. Dawno nie pokazywałeś niczego tak dobrego moim zdaniem. Świetnie miękko jak i przyjemnie chłodno. Wyrazy uznania być muszą ! (moje, niekoniecznie cudze ).

Domyślnie

Super kolor w ładnym kadrze.
    Fakt - dawno nie pokazałeś tak dobrej pracy.

Domyślnie

Ten kamyczek w RD nie do końca mnie przekonuje
    A poza tym to tak jak koledzy wyżej napisali

Domyślnie

Tak sterylnie i w łagodnych kolorach, tylko dół trochę nie pasuje mz. do całości, burzy ciszę, chodzi mi o kamyk z prawej i LD.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Tak sterylnie i w łagodnych kolorach, tylko dół trochę nie pasuje mz. do całości, burzy ciszę, chodzi mi o kamyk z prawej i LD.
    Właśnie miałem o tym napisać.
    Poza tym, świetna praca. Gratuluję.

Domyślnie

Lubie takie delikatności , jak zawsze na wysokim poziomie , choć te kamole ,zwłaszcza ten w PD lekko przeszkadza w odbiorze .

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Lubie takie delikatności , jak zawsze na wysokim poziomie , choć te kamole ,zwłaszcza ten w PD lekko przeszkadza w odbiorze .
    Z pierwszą częścią się zgodzę, drugą nie. Ten kamyczek jest wzmocnieniem miękkiej i lekkiej całości.
    Chyba coś ze mną nie tak, bo drugi raz dzisiaj piszę wbrew sobie
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Kadry zbyt sterylne nie są każdorazowo najlepszym rozwiązaniem. Bez kamyka byłyby pytania - a skąd ta piana, a po co ona, a to a tamto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kadry zbyt sterylne nie są każdorazowo najlepszym rozwiązaniem. Bez kamyka byłyby pytania - a skąd ta piana, a po co ona, a to a tamto
    Moje preferencje co do twoich zdjec znasz. Troche za malo tresci, a za duzo sterylnosci jak dla mnie, na tej focie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów