Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie ___pure girls___

Domyślnie

lepsze niż "błotne"
    Wszyscy kłamią.
    ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dalej kompozycyjnie mi nie leżą. no i te pozy mam wrażenie że widziałem wiele lepsze w twoim wykonaniu.

Domyślnie

Prześwietlona skóra, włosy u blondi podobnie, oprócz tego kompletny brak naturalności. Zdjęcia wprost emanują sztucznością, najlepsze zdjęcia to zdjęcia, które u odbiorcy sprawiają jakby były robione z zaskoczenia, bez żadnych przygotowań, taki spontan. Efekt trudny do osiągnięcia, ale od tego jest fotografia...
    D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |

Domyślnie

O ile 1 jeszcze do przyjęcia, to 2,3 zupełnie bez sensu . O detalach czysto technicznych nie wspominam.

Domyślnie

Jedynka ostrość na roslinkach blisko.Pomysl fajny ale niedopracowany.Fauna w tej dżungli nie wie,czy ma pracowac przy przeprawie czy pozować
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Ciekawe chociaż trochę inaczej bym to widział. jakość za czysto jest i brak klimatu.
    Jak by tak wyglądała armia polska to sam bym się zgłosił
    xD

Domyślnie

Niestety, nie leży mi ta seria. Moim zdaniem jest trochę na siłę i tak naprawdę bez sensu. Na pierwszym modelki wyciągają quada z bagna? Nie kupuję tego. Oczywiście takie zdjęcia pojawiają się w internecie, różnych czasopismach, bo jak pokazać kobietę przy typowo męskim sprzęcie? :P Od strony technicznej, kadry jakieś nieprzemyślane... Na jedynce i trójce ucięte nogi, dwójka i trójka całkowicie dziwnie ułożona. Może tak to widziałeś, może inaczej się nie dało, dla mnie sporo tutaj bałaganu. Widać zaangażowanie, pomysł, poświęcony czas ale moim zdaniem wyszło średnio. Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów