Szukaj
lepsze niż "błotne"
Wszyscy kłamią.
ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dalej kompozycyjnie mi nie leżą. no i te pozymam wrażenie że widziałem wiele lepsze w twoim wykonaniu.
Prześwietlona skóra, włosy u blondi podobnie, oprócz tego kompletny brak naturalności. Zdjęcia wprost emanują sztucznością, najlepsze zdjęcia to zdjęcia, które u odbiorcy sprawiają jakby były robione z zaskoczenia, bez żadnych przygotowań, taki spontan. Efekt trudny do osiągnięcia, ale od tego jest fotografia...![]()
D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |
O ile 1 jeszcze do przyjęcia, to 2,3 zupełnie bez sensu . O detalach czysto technicznych nie wspominam.
Jedynka ostrość na roslinkach blisko.Pomysl fajny ale niedopracowany.Fauna w tej dżungli nie wie,czy ma pracowac przy przeprawieczy pozować
![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Ciekawe chociaż trochę inaczej bym to widział. jakość za czysto jest i brak klimatu.
Jak by tak wyglądała armia polska to sam bym się zgłosił![]()
xD
Niestety, nie leży mi ta seria. Moim zdaniem jest trochę na siłę i tak naprawdę bez sensu. Na pierwszym modelki wyciągają quada z bagna? Nie kupuję tego. Oczywiście takie zdjęcia pojawiają się w internecie, różnych czasopismach, bo jak pokazać kobietę przy typowo męskim sprzęcie? :P Od strony technicznej, kadry jakieś nieprzemyślane... Na jedynce i trójce ucięte nogi, dwójka i trójka całkowicie dziwnie ułożona. Może tak to widziałeś, może inaczej się nie dało, dla mnie sporo tutaj bałaganu. Widać zaangażowanie, pomysł, poświęcony czas ale moim zdaniem wyszło średnio. Pozdrawiam!![]()
Skontaktuj się z nami