Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Martita

Domyślnie

Niezła, przyjemna praca. Ładnie modelka wyszła.

Detale:

Mogłoby nie być tego czegoś w lewym dolnym rogu i małego zagięcia linii ręki - obciąłbym troszeczkę dołu chyba tym samym. Nie bardzo widzą mi się też mocne światła na rękach (te można stonować) i plecach. Dodałbym też bardzo delikatną winietę - wówczas tło po prawej odejdzie na dalszy plan. Wersja bardziej matowa z ziarenkiem jest równie fajna. Mały trik w Lightroomie (lub PSie) proponuję przy tej okazji - mianowicie korektę beczkowatej dystorsji - twarz wyjdzie szczuplejsza i będzie miała bardziej naturalne i miłe dla oka proporcje (przykład wzięty z mojej zabawy w obróbkę: http://speedy.sh/NccfD/Zlosnica-Distorition.gif - kliknąć w nazwę pliku obok "Download").
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 02-01-2012 o 02:23

Domyślnie

Martita fajne piegi ma
    pozd®ówka
    Wszyscy kłamią.
    ot, pstrykam: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

mOSAd: niezły bajer Szczerze przyznam, że nawet nie wiedziałam o takim triku. ładnie się przez to buzia wyszczupliła Będę tego musiała w PSie poszukać Dzięki za rady

Domyślnie

bardzo fajne, modelka piekna

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Modelka ciekawa, ruda w oryginale? Zastanawia mnie kolor. Chętnie coś jeszcze obejrzę bo tu jest dla mnie bardzo ładnie

Domyślnie

Piękne zdjęcie.
    Nie da się ukryć, że nastrój buduje niebanalna uroda modelki. Te piegi są wprost niesamowite! Do tego świetna głebia ostrości i poza dziewczyny.
    Jestem na TAK.

Domyślnie

mOSAD to może zaczął byś jakieś tutki na forum wstawiać

PS. zdjęcie fajne.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    mOSAD to może zaczął byś jakieś tutki na forum wstawiać

PS. zdjęcie fajne.
    Akurat to świeży pomysł z tą dystorsją - nówka sztuka, dopiero co odkryta . Poza tym ja stawiam drugie kroki w temacie dopiero. Ale to co tam już wymyśliłem, tym się staram dzielić - między innymi tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=192225

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów