Kulten napisał : "Ale staram się to robić jednak w taki sposób w jaki oceniałbym własne zdjęcie (to od strony technikaliów) oraz by w przyszłości unikać podobnych błędów. "
Skoro napisałeś takie zdanie, to dlaczego Twoje wypowiedzi ograniczają się tylko do lakonicznych prostych sformułowań w postaci : "Jest poprawnie ale kadr jest taki dość nijaki." Nie chcę przytaczać większości Twoich wypowiedzi, ale one się sprowadzają tylko do jednego - KRYTYKI przez wielkie K ! Większość z nas jak nie 99 % jest zgodna, że zdjęcia są poprawne pod każdym względem. Natomiast Ty zawsze uważasz, że "coś Ci nie leży", tylko nie dopiszesz co. Wracając do przeklejonej Twojej wypowiedzi,to nie jesteś konsekwentny, bo piszesz o pouczaniu i dawaniu dobrych rad a czytamy coś zupełnie innego o czym już w zdaniu poprzednim teraz napisałem.
Przypomnij sobie jak potraktowałeś kolegę który w ubiegłym tygodniu przedstawił zdjęcia z Leeds, (pewnie większość z nas to pamięta). Fakt, że zdjęcia były słabe, ale ton Twojej wypowiedzi był poniżej kultury ogólnie panującej tutaj na forum. Dodam coś również od siebie, jak 6 lat tutaj jestem na forum, to najbardziej Chamskiej wypowiedzi jakiej od Ciebie w moim wątku otrzymałem, to sumarycznie nie nagromdziłem od wszystkich kolegów z tego forum.
I przestań w kółko chrzanić o Twoim dobroczynnym "nauczaniu" innych aby na swoich błędach podnosili sie na wyższy pułap, bo jak na razie to Twoje wypowiedzi wznoszą się na coraz wyższe pułapu chamstwa na tym forum !!!
To tyle ode mnie, bez pozdrowień w Nowym Roku !
Szukaj

Skontaktuj się z nami