Szukaj
To nie ironia. Cenię Twoje komentarze, co nie oznacza, że ze wszystkimi się ślepo godzę. Mimo dość miernego "stażu fotograficznego" i niewyszukanej umiejętności obsługi programu graficznego mam również własne zdanie i wizję tego, co chciałem i jak chciałem pokazać. Innymi słowy fotka powstawała od chwili rozstawiania statywu. Również rozumiem i szanuję, że nie wszystkim się podoba.
Jednego jednak pojąć nie mogę: Kulten 1, ten sprzed wypisania się z Forum opisywał swoje spostrzeżenia językiem przyswajalnym dla każdego, wręcz przyjacielskim, niosącym wiele cennych wskazówek dla właściciela fotki i oglądających. Kulten 2 jest jedynie wspomnieniem Kultena 1, zajmującym się głównie szukaniem wad, często w mojej skromnej ocenie na siłę. Dokładnie wiesz Marcinie, że ludzie tu publikujący w miażdżącej większości traktują fotografię jako hobby, coś co wypełnia ich czas w niedziele, czasami pewnie znacznie rzadziej, nie mają parcia na "sławę", nie sprzedają fotek, nie łażą po ślubach czy innych komuniach - są czystymi amatorami. Nie traktuj proszę tego jako jakiekolwiek pouczenie, ale tak chyba należy ich odbierać i traktować.
Pozdrawiam serdecznie.
LED ZEPPELIN
Fajnie to zrobiłeś, żeby nie falochron to pomyślałbym, że fociłeś na pustyniwszystkiego dobrego na Nowy Rok
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Bardzo przyjemne.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
rewelacja, czemu ja mam tak daleko do chałup![]()
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
co tu dużo mówić, pięknie![]()
D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi
Skontaktuj się z nami