Krzysztof pozwolisz, że ja cosik skrobnę

.
Jak zwykle szczerze, tak jak myślę

.
Warunki zastane, zarówno te dotyczące spektaklu na niebie, jak i w temacie światła bardzo atrakcyjne.
Tak jak sam napisałeś tematem jest to fajowe niebo, ale i podłoga nie wygląda najgorzej. Bo jak to mawiają mądrzy fotografowie: I krowie ł.... podświetlone miękkim światłem spektakularnie wyglądać może

.
Wiem jak to bywa, gdy czasu brakuje, aby jakiś ciekawy motyw wynaleźć. Niebo i światło nie bardzo chcą czekać

.
Także trawiasta podłoga + miłe światełko = całkiem przyjemne oku rozwiązanie dają

.
A teraz to, co trochę kuleje mz.
Przede wszystkim zbyt ciemny mz pas lasu. Jednak tego światła jeszcze trochę było. Może akurat nie w lesie, jednak wygląda on tak, jakby ze dwie godziny później był ustrzelony. Myślę, że warto z nim trochę powalczyć, bo zbyt mocno zwraca na siebie uwagę

.
Co do podłogi, to można pozbyć się małych końcówek traw wciskających się od dołu do kadru (pierdoła taka, ale kadr mniej zamknięty jest w ich obecności).
I uwaga co do nieba, ładnego w swej kolorystyce i światłach, ale jednak chyba trochę pomęczonego. Zaszumiało troszeczkę, szczególnie po lewej stronie w ciemnych partiach

.
Moje uwagi, to może czepialstwo i szukanie dziury w całym, ale ja lubię szczerze, a Ty prosiłeś, więc...

.
Skontaktuj się z nami