Taki troche CHWDHDR wyszedł![]()
Szukaj
Taki troche CHWDHDR wyszedł![]()
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
Tak się obawiałem, że trochę przesadziłem z wyciąganiem cieni i gaszeniem świateł.
A to jest mój widok z biura, bo już mnie zabrali z budowy
Postaram się zapodać jeszcze coś mniej agresywnie wołanego pokazać.
Zwłaszcza te dwa elementy z przodu B1 i szafa grająca wyszły, jakby doklejone z innego zdjęcia![]()
Bo są nieumiejętnie ciągnięte za pomocą jakiejś punktowej korekty ekspozycji. Do tego dołożyło się też ogólne ciągnięcie cieni i wyszedł taki troszku koszmarek. Takie rzeczy szczególnie łatwo wyprodukować za pomocą NIK Software.
No już tak po mnie nie jeźdźcie... w końcu się przełamałem i coś wrzuciłem... To był mój pierwszy raz. Teraz sam widzę, że mocno przesadziłem.
Ale spoko, nie poddam się. Jutro jeszcze coś zarzucę.
26
...co to polarek się założyło, korekcji dystrorsji nie włączyło, a do tego jakieś druty, normalnie jakbym słyszał w słuchawce panią z Enionu czy innej tam Energi dzwoniącej radośnie o 7 rano w celu uświadomienia mi doniosłości wagi kwestii zmiany dostawcy energii do mojej jednoosobowej korporacji zatrudniającej w porywach jednego pracownika. A do tego jeszcze samolot obniżający swój pułap, brakuje tylko mgły i brzozy, nie nie nie!
Natomiast rytmy podziałów smakowite![]()
Skontaktuj się z nami