Close

Strona 797 z 2397 PierwszyPierwszy ... 29769774778779579679779879980784789712971797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 961 do 7 970 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Raczej nie. Sony zrezygnowało z nazwy NEX.
    Natomiast na pewno wsadzą matrycę FF do mniejszego body, za kilka lat chętnie przygarnę prostokątne pudełko z matrycą FF.

I nie poszedł. Chyba stosunkowo mało informacji i sampli z tego szkła nie robi mu sprzedaży. Cena faktycznie dobra, sprzedawca też raczej bezproblemowy.
    Jak to zrezygnowało? Zwyczajnie nadaje je tylko kompakto-podobnym, czyli gamie NEX-3/7.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wyrwiflak Zobacz posta
    Jak to zrezygnowało? Zwyczajnie nadaje je tylko kompakto-podobnym, czyli gamie NEX-3/7.
    Optyczne podało w plotach, że podobno Sony zrezygnowało z nazwy NEX w przypadku wszystkich aparatów z wymienną optyką. Od premiery A7 ma funkcjonować oznaczenie α.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Sądziłem, że oznaczenie A funkcjonować będzie tylko w przypadku aparatów lustrzankopodobnych - w tej chwili wszystko na to wskazuje. Wraz z A3000 miał przecież premierę NEX-5T.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie NEX 6 + Pixel Soldier

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z używaniem wyzwalacza Pixel Soldier z Nex 6 ?

Mam mały problem z bezprzewodowym wyzwalaniem błysku w Nex 6. Połączyłem wyzwalacz z NEX 6 przez kostkę ADP-MAA. Nadajnik i odbiornik widzą się wzajemnie jednak błysk nie jest wyzwalany (praca w tej samej grupie, na tym samym kanale, urządzenia wyposażone w nowe baterie). Do wyzwalacza mam podłączoną lampę Sony HVL-F20AM. Przez kostkę ADP-MAA lampa współpracuje z aparatem bez problemu.

Co może być w tym przypadku problemem ?
    a6000, SEL10-18, SEL1670Z, HVL-F20AM

Domyślnie

mi King nie wyzwalał w ogóle na Nexie. Tylko wyzwalacze ze środkowym pinem głównym.

Domyślnie

Chłopcy bawią się wifi, zdalnym obrazkiem i wyzwalaniem. Szkoda, że nie ma to takiej funkcjonalności jak w RX100mk2 (tam to jest naprawdę fajosko), czy ktoś wie jak to jest w 5T (jeszcze nie-posiadacz nexa się pyta, co kupić)?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

"Chłopcy" Grochowiaka?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    "Chłopcy" Grochowiaka?
    Żebyś cholera wiedział...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Żebyś cholera wiedział...
    Ktoś nawet do Was strzelał zza winkla?
    (rana postrzałowa w ścianie...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roofman Zobacz posta
    Ktoś nawet do Was strzelał zza winkla?
    (rana postrzałowa w ścianie...)
    Lepszy jest grzybny ghostbuster na suficie...

Strona 797 z 2397 PierwszyPierwszy ... 29769774778779579679779879980784789712971797 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów