Szukaj
Uchylny posiada, ale dotykowy nie. To mnie przekonało do 5R.
flickr / Rolleicord, Canon
Uchylny posiada. Dotyk, wiadomo, komplementarny z wizjerem - albo rybki albo pi. Jest też wyraźnie większy - a ja, choć to zakrawa na jakąś nerwicę, kupuję aparaty pod torby i kieszenie.
Stachu, ja nawet bym nie myślał o 6, gdyby nie ten bug z E16-50. Masz ten sam zestaw, a pewnie go nawet nie zauważyłeś. Ja sam spokojnie bym sobie dał z nim radę i zapomniałbym o sprawie. Problem jest w tym, że Moja zaczęła narzekać... ta kombinacja nie jest po prostu "małpa-friendly". Do tego stopnia, że prócz 6-stki chodzi mi po głowie nawet 5R, tymbardziej, że ergonomia względem 5N została w nim znacząco poprawiona.
Tylko cholera, wydawać kupę kasy mi się nie uśmiecha. W tej chwili biorę sprawę na przetrzymanie, może się ulitują i tę kilka linijek kodu poprawią. Tyle że przy okazji debiutu 5T będą mieli co do tego coraz mniej motywacji...
Osobiście nie kupiłbym nex'a 7 przy takiej szklarni (głównie chodzi o 18-200). Moim zdaniem ten duet nie zadziała właściwie. Matryca jest zbyt wymagająca, a dokładniej szkło musi być ostre do nex'a 7. Poszukaj wątku 18-200 w dziale inne systemy.
Jeżeli miałbyś samo 35/1.8, to jeszcze bym to przemyślał...
.
Klepanie podobno zniknelo z jakims update'm. Chociaż może go i tak nie ma w połączeniu z 16-50, bo to chyba tyczyło się starego kita...
.
Projekt 365 z NEX 7. Myślę, że autor fajnie pokazuje na co stać tego NEXa.
LINK
Taaa, dokładnie ten sam miś.... link video
.
Wreszcie trochę czyichś zdjęć z ficiamcianga i to jakby z powszechnie znanych okolic
http://photoluminaire.co.uk/wp/samya...s-from-gdansk/
Skontaktuj się z nami