Close

Strona 633 z 2397 PierwszyPierwszy ... 13353358362363163263363463564368373311331633 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 321 do 6 330 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    ...
    Dodatkowo, podotykałem znów Nexa 6, spojrzałem w jego wizjer, przypomniałem sobie wizjer mojego Fuji i chyba zapragnąłem go mieć...
    Mariusz, a gdzie Twoje przyzwyczajenie do dotykowego i uchylnego LCD? NEX-6 chyba ich nie posiada.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Uchylny posiada, ale dotykowy nie. To mnie przekonało do 5R.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    Mariusz, a gdzie Twoje przyzwyczajenie do dotykowego i uchylnego LCD? NEX-6 chyba ich nie posiada.
    Uchylny posiada. Dotyk, wiadomo, komplementarny z wizjerem - albo rybki albo pi. Jest też wyraźnie większy - a ja, choć to zakrawa na jakąś nerwicę, kupuję aparaty pod torby i kieszenie.

Stachu, ja nawet bym nie myślał o 6, gdyby nie ten bug z E16-50. Masz ten sam zestaw, a pewnie go nawet nie zauważyłeś. Ja sam spokojnie bym sobie dał z nim radę i zapomniałbym o sprawie. Problem jest w tym, że Moja zaczęła narzekać... ta kombinacja nie jest po prostu "małpa-friendly". Do tego stopnia, że prócz 6-stki chodzi mi po głowie nawet 5R, tymbardziej, że ergonomia względem 5N została w nim znacząco poprawiona.

Tylko cholera, wydawać kupę kasy mi się nie uśmiecha. W tej chwili biorę sprawę na przetrzymanie, może się ulitują i tę kilka linijek kodu poprawią. Tyle że przy okazji debiutu 5T będą mieli co do tego coraz mniej motywacji...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mkei Zobacz posta
    ...
    Planowałem zakup 6, ale może trochę dołożyć do 7?
    Osobiście nie kupiłbym nex'a 7 przy takiej szklarni (głównie chodzi o 18-200). Moim zdaniem ten duet nie zadziała właściwie. Matryca jest zbyt wymagająca, a dokładniej szkło musi być ostre do nex'a 7. Poszukaj wątku 18-200 w dziale inne systemy.

Jeżeli miałbyś samo 35/1.8, to jeszcze bym to przemyślał...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Uchylny posiada. Dotyk, wiadomo, komplementarny z wizjerem - albo rybki albo pi. Jest też wyraźnie większy - a ja, choć to zakrawa na jakąś nerwicę, kupuję aparaty pod torby i kieszenie.

Stachu, ja nawet bym nie myślał o 6, gdyby nie ten bug z E16-50. Masz ten sam zestaw, a pewnie go nawet nie zauważyłeś. Ja sam spokojnie bym sobie dał z nim radę i zapomniałbym o sprawie. Problem jest w tym, że Moja zaczęła narzekać... ta kombinacja nie jest po prostu "małpa-friendly". Do tego stopnia, że prócz 6-stki chodzi mi po głowie nawet 5R, tymbardziej, że ergonomia względem 5N została w nim znacząco poprawiona.

Tylko cholera, wydawać kupę kasy mi się nie uśmiecha. W tej chwili biorę sprawę na przetrzymanie, może się ulitują i tę kilka linijek kodu poprawią. Tyle że przy okazji debiutu 5T będą mieli co do tego coraz mniej motywacji...
    Masz racje Mariusz, nie zauwazylem tego buga. Nie wiem tez co to jest "klapanie przy filmowaniu". Moze jestem za malo wnikliwy
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Klepanie podobno zniknelo z jakims update'm. Chociaż może go i tak nie ma w połączeniu z 16-50 , bo to chyba tyczyło się starego kita...
    .

Domyślnie

Projekt 365 z NEX 7. Myślę, że autor fajnie pokazuje na co stać tego NEXa.

LINK

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radeko Zobacz posta
    Projekt 365 z NEX 7. Myślę, że autor fajnie pokazuje na co stać tego NEXa.

LINK
    TO chyba ten sam gościu co promował Nexa-6? Wyjazd na Alaske czy gdzieś tam?

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Taaa, dokładnie ten sam miś.... link video
    .

Domyślnie

Wreszcie trochę czyichś zdjęć z ficiamcianga i to jakby z powszechnie znanych okolic

http://photoluminaire.co.uk/wp/samya...s-from-gdansk/

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 633 z 2397 PierwszyPierwszy ... 13353358362363163263363463564368373311331633 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów