Close

Strona 323 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2232733133213223233243253333734238231323 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 221 do 3 230 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    Nie żeby wam słodzić Panowie ale z przyjemnością codziennie niemal zaglądam do tego wątku i oczy (i "uszy") cieszę. ;P Tak trzymać!
    Dziękuję w imieniu wszystkich wklejających tu zdjęcia.

Ktoś tu kiedyś zaproponował, żeby Mikie zarządził zmianę tytułu wątku na bardziej adekwatny do treści, czyli np. o wszystkich nexach i pasujących do nich pleśniakach i niepleśniakach.

Tyle, że teraz to już raczej wątek o przyjemności fotografowania. Czymkolwiek i czegokolwiek. Obecność w nim Mojego Włochatego Góru jest znamienna - on pewnie tę przyjemność wyczuwa jak lotniskowy wilczur

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Tyle, że teraz to już raczej wątek o przyjemności fotografowania. Czymkolwiek i czegokolwiek...
    I o to w tym wszystkim przecież chodzi. Będę śledził dalej.
    P. S. Kusi mnie czasem 5R. Na razie walczę z sumieniem i silną wolą oraz planami zakupu czego innego.. Ale kto wie, kloca FX mam już czasem zwyczajnie dosyć. Jednak potrzebny mi jest..

Domyślnie

Ja tez mam kloca i armie szkiel. Przez 3 lata napstrykalem nim ok 5k zdjec . Na starosc wole jednak mniejsze przyrzady. I tu doskonale komponuje sie nex (c3 i 5n) oraz x10. Nexa kupilem dzieki temu watkowi, a glownie dzieki dwom osobom. Jak sledzisz watek to bedziesz wiedzial o kim pisze
    Tez codziennie tu zagladam, bo to najsympatyczniejsze miejsce tego forum.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Wiem, wiem Stachu o kim mowa bo też pisałem na PW. Śledzę odkąd został założony i również twierdzę, że obecnie jest tu najsympatyczniej. Że tak powiem sami swoi.

Domyślnie

Ponieważ dawno się nie wypowiadałem:

Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Potwierdza się, że z Ciebie niezły artysta.
    Biały szalik zobowiązuje...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

MariuszJ widzę, że fujian poszedł w odstawkę. Teraz na tapecie, albo raczej na nexie jest ECU. Ale pozytywnie, pozytywnie - na efekty miło popatrzeć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    MariuszJ widzę, że fujian poszedł w odstawkę. Teraz na tapecie, albo raczej na nexie jest ECU. Ale pozytywnie, pozytywnie - na efekty miło popatrzeć.
    Powiem Ci, że miałem kilka podejść do UWA, same nieudane. A z fiszem to już w ogóle tragedia. Oczywiście z technicznej strony było wszystko ok, problem w tym, że nie umiałem zrobić rozdziawem zdjęcia, które by mi się podobało. Może działał Syndrom Mikiego (on akurat wątpię żeby na niego cierpiał, bo to znany miażdżyciel forumowy, zabójczy czy to z czarnym pustakiem czy z samsungiem galaxy) - zobowiązanie, które rodzi w Tobie wypasiony sprzęt? Nie wiem. Ale sam fakt, że robię zdjęcia nexową zabawką, z przykręconym bezużytecznym wg. Optycznych E16, z nasadzonym na niego apage satanas konwerterem ogniskowej, bawi mnie... Śmieję się i wychodzą lepsze zdjęcia. Z fujianem śmieję się również, jeszcze tu z nim wrócę... i czuję że zaraz będę dekla dziurawił...

Domyślnie

Macie, prześmiewcy, łotry, przechery - i zdjęcie, i szalik robione przez moją żonę:

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ten Takumar tak sam winietuje czy to 'tryb nexowej zabawki' czy dorabiana?

Strona 323 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2232733133213223233243253333734238231323 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów