Close

Strona 302 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2022522923003013023033043123524028021302 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 011 do 3 020 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Na zdjeciach mi nie przeszkadza, jesli w ogole jest, bo tego tak bardzo nie widac, w koncu zdjecie jest statyczne.. ale czasem na filmach owszem, zwlaszcza przy architekturze, to tragicznie wyglada, to jest przypadlosc Nexa po prostu, tylko chodzi mi o to, czy mozna temu jakos zaradzic w czasie krecenia filmu, np. statyw by pomogl? czy nie ma sie niestety zadnego wplywu?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Co do tej lampy to wolałbym yn560 i wyzwalacz. A Mekano lubi sobie poteoretyzować

Domyślnie

Słyszałem, że Gitzo planuje wypuścić w połowie roku dwa modele antymorowe.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Słyszałem, że Gitzo planuje wypuścić w połowie roku dwa modele antymorowe.
    Sobie zartujesz prawda? Co ma do tego marka statywu? Czy o czym piszesz?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

No, Gitzo jako pierwsze, specjalnie pod NEX'y. Inne marki nadążą dopiero pod koniec roku.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Apochromoraty.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    A Mekano lubi sobie poteoretyzować
    nie, nie.. po prostu lubie wiedziec, jesli mozna czegos uniknac w prosty sposob, to warto znac odpowiedz..

Domyślnie

Gitzo ma sprzedawać COŚ na morę. Ale nie statyw. Filtr. Różowy zdaje się, jak okulary.
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    Gitzo ma sprzedawać COŚ na morę. Ale nie statyw. Filtr. Różowy zdaje się, jak okulary.
    o, teraz przynajmniej zrobilo mi sie "jasno" no bo z wczesniejszych wypowiedzi, szlo zrozumiec ze chodzi o statyw, co ma sie nijak do tego.. no bo przeciez co za roznica, czy "Hama", czy "Gitzo", by pozbyc sie mory..

wiec rozumiem, ze w tej chwili nie ma na rynku zadnego filtra rozowego, ktory bylby skuteczny na to?
    Kiedys na poczatku nie zwracalam na to uwagi, ale jesli sie filmuje np. architekture glownie w detalach, to jest to zauwazalne jak nie wiem, ze w koncu zaczelo mi to przeszkadzac.. i chcialabym temu zaradzic jakos..
    jesli naprawde jakis filtr jest skuteczny na to, to warto go miec..

Strona 302 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2022522923003013023033043123524028021302 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów