Szukaj
Pewnie najpierw padną marni opakowywacze ich technologii... i to forum, i kilka innych będzie musiało zmienić nazwę...
Jak się komuś znudzi stary nex... http://blog.mingthein.com/author/mingthein/
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 06-01-2013 o 12:05
Hmm zeiss musiał o tym wiedzieć ale jednak wydają 3 nowe, nietanie szkiełka w tym roku... Więc wydaje mi się że nexiki będą jeszcze miały przed sobą kilka lat i zdążą wszystko wydać żeby zamknąć systemAle to 'podkładanie sobie nóg' rzeczywiście widać w samej firmie sonego. Wymyślają niesamowite rzeczy a dają ciała z podstawowymi sprawami- to wycofywanie się z ładowarek i ładowanie z aparatu (nex6), to słabe baterie (genialny rx1), czy to beznadziejne nexowe menu (po prawie roku zabawy dalej nie wiem gdzie szukać kilku ustawień:P) które powinni poprawić jakimś updatem softu... I jeszcze ta polityka cenowa między kontynentami 1$=1euro=4,5-5zł...
Swoją drogą dalej nie mam pojęcia na jakiej zasadzie starsze nexy bez bazy danych nowszych obiektywów je korygują jak mają przecież różne charakterystyki na różnych ogniskowych i to różniące się jeszcze między różnymi obiektywami... 16mm z 16/2.8 wymaga innej korekty niż 16mm z 16-50...
Dość dziegciu, kolejny obrazek z sigmy 24/2.8 macro
O! Dachowiec!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nie bój, nie bój, skasują nas.
Tu się nexuje, tu się moduje,
Wracać do AO, bo Was skasuję.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Myślisz że... ?
Trza popierać załącznikami, to może nie wylecim
Tessar znowu.