Dwupak doskonały. Świetnie wypatrzone pary.
Szukaj
Dwupak doskonały. Świetnie wypatrzone pary.
Dziękuję.
Jay & Silent Bob w Amsterdamie.
Choć w pierwszym nie wyczekałeś na parę dwóch kolesi jak z plakatu:P
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Tja, jakbym złapał dwóch kolesi, to byś pewnie napisał, że nie wyczekałem z kolorem kurtek.
Amsterdam Noord.
E, w Belgii byś pewnie wyczekał:P:P
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Belgia mnie jakoś mało urzekła. Bruksela niby fajna, barwni ludzie, multikulti i w ogóle, ale brudno i patrole wojskowe z długą bronią. Jak Belfast w latach osiemdziesiątych.
Brugia, która miała być jak bombonierka, była fajna, ale blado wypadła przy Rotterdamie, choć w Brugii nie padało. Zresztą nawet patrząc na ilość zdjęć, już po wstępnej selekcji to z Holandii mam ich pięć razy więcej.
Tłumy, głównie Finów, przy sikającym chłopcu Manneken pis.
Przyznam się, że nie rozumiem fenomenu takich miejsc, podobnie mam z kopenhaską syrenką. Zauważyliśmy tłum, to wbiliśmy z kumplem licząc na jakieś ciekawe kadry, po kilku minutach dopiero zorientowałem się co było przyczyną zbiegowiska.
Zarówno Belgia jak i Holandia mają świetne koleje, trochę pojeździliśmy i za każdym razem szliśmy na pałę na dworzec, zero sprawdzania o której jest pociąg. Nigdy nie czekaliśmy dłużej niż 20 minut. No kurde MPK we Wrocławiu gorzej jeździ.
Machaliście? Całkiem możliwe że w nocy większość lub wszystkie przystanki są na żądanie.
Tak przynajmniej kiedyś było w Gdańsku. Jak jest teraz nie wiem.
Za ile mieliście następny? Czy też inaczej zorganizowaliście powrót?
Skontaktuj się z nami