Close

Strona 212 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1121622022102112122132142222623127121212 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 111 do 2 120 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Voigtlander ma właściwie jedną tylko wadę, oddziedziczoną po dalmierzowym zastosowaniu - sporą minimalną odległość ostrzenia - 70cm. Dla porównania E50 przy dłuższej ogniskowej ma 40cm - absolutnie świetna rzecz do closeupów.

Cytat Zamieszczone przez Mikie_001 Zobacz posta
    ten bookeh jest totalnie odjechany - w glowie sie kreci od samego patrzenia
    Ja naprawdę Was oszczędzam jeżeli chodzi o fujiana, nie wrzucając tu tych najbardziej lisergicznych kadrów.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Voigtlander ma właściwie jedną tylko wadę, oddziedziczoną po dalmierzowym zastosowaniu - sporą minimalną odległość ostrzenia - 70cm.
    Ja widzę jeszcze jedną wadę vojtka - nie jest mój
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Fajne te krzaki.. a pamietasz wrzuciles tutaj galazke drzewka, podobnego do jarzebiny.. tez mi sie podobala..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Właśnie tak się zasadzalem na voitki ale używałem teraz trochę dalmierzowego industara i ta odległość jest za duża jak dla mnie.

Domyślnie

pstryk testowy

Konica AR Hexanon 28mm f/3.5 @3.5 niestety na iso 640.

duże: https://dl.dropbox.com/u/851793/nex_nik/DSC03225.jpg

Domyślnie

A czy da się tymi obiektywami robić zdjęcia ludziom czy tylko jednej trawie na tle innych traw?

Domyślnie

He he gdybym to ja jeszcze miał czas. Za to mam dużo czasu na tzw. fotografię korkową.

Domyślnie

gavin tez fajne, ciezko stwierdzic ktory lepszy obiektyw, pokazales wczesniej listka takiego czerwonego i ten bokeh w nim, bajka.. az zobacze co to za obiektyw ten Hexanon ;D
    hm.. iso 640? a czemu tak szumi, czym fotografujesz? a juz widze, na duzym.. oj to widze roznice spora w Nex-ach.. no ale maly obrazek i tak ladny..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

następna, heh, już nie szumi https://dl.dropbox.com/u/851793/nex_nik/DSC03225-2.jpg

Przestańcie się zajmować gupotami, szumi, abberacja, to wszystko jest nieistotne. Tak naprawdę nie ma większego postępu od kilku ładnych lat. To wszystko to marketingowy bełkot.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    następna, heh, już nie szumi https://dl.dropbox.com/u/851793/nex_nik/DSC03225-2.jpg

Przestańcie się zajmować gupotami, szumi, abberacja, to wszystko jest nieistotne. Tak naprawdę nie ma większego postępu od kilku ładnych lat. To wszystko to marketingowy bełkot.

link nie dziala..

Strona 212 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1121622022102112122132142222623127121212 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów