Szukaj
Dystorsji. Ale dla PZe chyba nie dało się jej wyłączyć dla jpga. W rawie wszystko widać.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Kwestia priorytetów, ważne, że jest wybór.
O, zjawił się Leon. Leon, którego nie było.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Ja się ostatnio zastanawiałem żeby mieć taki awaryjny aparat w aucie to by fajny był a5000/5100/5r/5t właśnie z e20Logika mówi że to bez sensu ale do PZa sam się nie mogłem przekonać... No i to najmniejsza opcja jaka jest do bezluster a nadal całkiem potężna.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
sel20 nie ma stabilizacji, a jakoś nie mam ani jednego zdjęcia poruszonego
X-S20 + 16-50 2.8-4.8
O! A ja dziś myślałem o zdyboo (o zdybu? o zdybie?) Byłem pewien, że obraził się za nawałkę kiepskich zdjęć, głównie moich
Albo pomarł. Ale jest, żyje! Jako że znów przymierzam się do sammyego 12/2, podpytam zdybego, bo wiem, że sammyego chwalił a teraz ma touita 12/2.8. Wart tuit tych 2,5 tys zł różnicy? (o af nie pytam, bo zaczynam ostrzyć bez niego;P). Ty go chyba taniej wyhaczyłeś... Okazuje się, że taki ze mnie ahab, jak z koziej dupy trąba, bo jak sprawdzałem przez kilka godzin sammyego to - jak ten debil - na kodzie kreskowym, gdzie potężną CA wziąłem za nieostrości
![]()
Możesz myśleć jak chcesz, tego Ci nikt nie może zabronić.
Nie mam już w zwyczaju popychania pierdół na forum. Od majówki nie robię w zasadzie zdjęć, zatem co mam się odzywać.Byłem pewien, że obraził się za nawałkę kiepskich zdjęć, głównie moichAlbo pomarł. Ale jest, żyje!
Wart.Jako że znów przymierzam się do sammyego 12/2, podpytam zdybego, bo wiem, że sammyego chwalił a teraz ma touita 12/2.8. Wart tuit tych 2,5 tys zł różnicy?
Tweeta kupiłem właśnie za 2,5 klocka. Teraz są sporo droższe, widać księgowy Zeissa miał jesienną deprechę i w chwili słabości zapomniał, że się cenią.Ty go chyba taniej wyhaczyłeś...
Skontaktuj się z nami