Dawno nie byłem we Wrocławiu. Zmieniło się to miasto, oj zmieniło![]()
Szukaj
Dawno nie byłem we Wrocławiu. Zmieniło się to miasto, oj zmieniło![]()
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
No kilka rzeczy zbudowali.
Jedni się budują, drudzy się walą...
Będzie co burzyć.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Zdyboo, to ostatnie super, chmury dużo dały![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Dzięki Marcinie.
Tak, LR + Analog Efex Pro 2, ale w tym przypadku chyba największą obróbkę zrobiło okno przez które fotografowałem.
Świetne zdjecia. Pewnie trzeba by jakoś po równo podzielić na miejsce, umijętności i obróbke. Takie zdjęcia robi się z jednej klatki? Jakaś panorama, czy szerokie szkło?
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Dzięki. To jedna klatka i szerokie szkło, S12/2. Dół odciąłem w obróbce. Jak wiadomo żeby pion był pionem, to aparat musi być w poziomie lub zostaje zabawa w PS. W przypadku pierwszego sposobu mamy zwykle nudny podział pół na pół i albo jest sztafaż albo tniemy. W przypadku drugiego sposobu największą wadą jest to, że trzeba mieć spory zapas kadru, bo nie wiadomo ile poleci na cięcie. Jak ma się taki przypadek jak Pudong robiony z Bundu, można zadzierać, bo trzeba być ślepym żeby potem brakło kadru na spady, w przypadku ślimaka przed Mostem Nanpu już jest ciasno i lepiej odciąć, choć oczywiście można zrobić kilka czy kilkanaście klatek, bo coś się trafi albo lepić panoramę.
Skontaktuj się z nami