U mnie też niewyostrzane.
NEX-6, wide.
Szukaj
U mnie też niewyostrzane.
NEX-6, wide.
Wiem, że pożałuję, ale Zdyboo jest jak Krystyna Janda![]()
Na FB pojawiło się zdjęcie prawdopodobnie nowego aparatu Sony. Niestety nie rozumiem za bardzo po chinsku ale w komentarzach piszą coś o A5200 i A7000
Link tylko dla tych, którzy mają konto na FB
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
A ja mam do Was pytanie, zainspirowane zasłyszaną wczoraj rozmową:
Który z Waszych obiektywów ma największe szumy?![]()
Ostatnio edytowane przez puch24 ; 29-08-2015 o 07:49
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Z moich 24-240 zdecydowanie szumi najgłośniej - chyba dlatego, że jako jedyny ma silnik.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
U mnie też najwięcej szumi tele - w głowie.
Tomek, a może cny nasz rycerz miał na myśli obraz "Być jak John Malkovich" i jakąś paralelę do Twej fryzury?
Hmmm... Ale gdzie w tym rola Pani Krystyny, to wciąż nie wiem.
Też widać mam coś z rycerza - zakuty łeb... :buuu:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Co Ty mi z tymi rycerzami oczy kłujesz ;P
Epizod krótki bo niestety w coś takiego jest w ludziach organizujących się w ramach hobby, że przedkładają wzajemne połajanki oparte na niezdrowych ambicjach miast czerpać przyjemność z hobby i nie podchodzić do tego zbyt poważnie. Tak samo z niejakim legionem 501, gdzie duzi chłopcy w szczytnym celu przebierają się w ciuszki i plastiki ze Star Wars. Masz zresztą Wojtku w Busku chyba lidera ilości kostiumów w Polsce, czym Busko wysławia na całym świecieKolega z pracy gra w piłkę halową z sąsiadami, chłopy koło 50tki a kłócą się o to kogo posadzono na ławce, obrażają itp
I choć wśród fotograficznej braci bywa podobnie, miło, że w tym wątku jest nieco inaczej. Pani Krystyna Janda jest wybitną aktorką, rozpoznawalną również przez pewien charakterystyczny styl grania. Podobnie zdjęcia Zdyboo są - ze względu na charakterystyczny schemat obróbki - rozpoznawalne i charakterystyczne. Co nie znaczy, że to wada
![]()
Skontaktuj się z nami