Szukaj
Witam wszystkich serdecznie. jestem tu nowy dla Was, jednak wątek czytam od samego początku i muszę przyznać, że jestem zachwycony waszymi fotkami z nex-ów. w miarę możliwości postaram się pokazać co nieco mojego wykonania. mój sprzęt jak w podpisie. pozdrawiam wszystkich
X-S20 + 16-50 2.8-4.8
Owain, mam nadzieję, że się nie zaciąłeś ;p Dzięki...
Witamy nowego Kolegę na forum i czekamy na fotki.
Witam, dorzuce jeszcze kilka fot wykonanych wg standardow, tylko ze dla mnie nie liczy sie tylko ostrosc, szum ale ujecie ma duze znaczenie. Mam takie zdjecia, tu akurat chcialem pokazac, ze af wcale nie ma znaczenia w takich warunkach, wszystkie zdjecia z reki wykonalem. Bede w domu po 20h, pracuje w swieta, w dni robocze itd., malo czasu mam na internet i CS' a. Lubie klasyke, kiedys zdjecia byly cenione za nature, bez ulepszaczy. Przepraszam za jezyk, z telefonu pisze.
Witam, jeśli chodzi o ostrość dzieci, mogę podesłać oryginalne foty na email i ocenicie, wielce prawdopodobne jest że może jedno z dzieciakami jest troszkę nieostre, wykałaczki także, ale reszta... jak w opisie sprzętu pod fotką, ostro.
Podejrzewam, że nie ma problemów, jednakże nawet jak mam przelecieć całą GO i znaleźć ciekawe ujęcie to mogę zmienić zawsze koncepcję po zlokalizowaniu lepszego kadru. Wolę ręcznie.
Chce ktoś zaoszczędzić 5,5k USD? Czysty zysk!
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...era_brown.html
Chyba Lunary zbyt dobrze nie schodziły, skoro są takie promocje.![]()
to be a rock and not to roll
David B. już swojego ma więc nic dziwnego, że sprzedaż siadła.
Skontaktuj się z nami