Przymierzałam sobie wczoraj właśnie 35 1,8 i 24 1,8. Ten 35 chyba rzeczywiście trochę wąski a szkoda bo całkiem niezłe szkiełko moim zdaniem... a 24 to mój kolejny cel... tylko czemu tak drogo ;-(
Szukaj
Przymierzałam sobie wczoraj właśnie 35 1,8 i 24 1,8. Ten 35 chyba rzeczywiście trochę wąski a szkoda bo całkiem niezłe szkiełko moim zdaniem... a 24 to mój kolejny cel... tylko czemu tak drogo ;-(
Lada szelest powinien się pojawić w sklepach 28/2. Wg plotek ma być tańszy niż 24/1.8, bo nie będzie zeissem. Jak pobędzie chwilę na rynku to cena pewnie jeszcze spadnie.
Plotki mówią o ~500 ojro.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Klik.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Zeiss kosztuje mniej więcej tyle na rynku wtórnym.
A ja tak zarzucę...
E20 + ECU czy Samyang 12/2 ? Dodatkowe szkło i AF vs lepsze optycznie i chyba szerszy MF? Cena zbliżona...
Mam oba rozwiązania, bo jak lecę Wizzairem, to biorę tylko E20 i ECU, jak lecę czymkolwiek innym to biorę S12.
Skontaktuj się z nami