Howgh!![]()
Szukaj
Howgh!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Przyjemne zdjęcia, ładne warunki dorwałeś i widać że fajna trasa![]()
To mniejszy czy większy kit?
-------------------
www.marianduda.pl
Mieliśmy mnóstwo szczęścia, to był chyba ostatni październikowy weekend z dobrą pogodą.
Było bardzo zimno i wietrznie, ale słonecznie. Znajomi dwa tygodnie wcześniej trafili na chmury i nie było im tak przyjemnie, zwłaszcza na Transalpinie gdzie barierek niet. Trasę serdecznie polecam.
Zgadza się, większy kit. Dla mnie szkło wystarczające, podczas podróży.
Trochę zdjęć z Nexa jeszcze tu powrzucam. Poniżej Nex 6, ISO3200, 50/1.8 @f/1.8, 1/30s
Ostatnio edytowane przez drdln ; 29-11-2014 o 18:44
to be a rock and not to roll
Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia lub możliwość porównania obiektywów PZ 16-50 oraz FE 28-70. Interesuje mnie czy FE 28-70 Sonego wyprodukuje znacząco lepszy obrazek niż kit od A6000 - interesuje mnie ostrość, plastyka. Ogniskowe pomijam.
Czemu myślisz o tym szkle? 'Znacząco' lepszego obrazka na pewno nie dostaniesz, to jednak wciąż tylko kit mimo że do większego sensora. Jak nie przeszkadza wielkość i waga to dużo lepszym wyborem będzie e18-105/4 - lepszy zakres a do tego jaśniejszy tylko trzeba trochę dołożyć do budżetu.
Po prostu szukam zooma - niekoniecznie tak długiego. Nieraz po prostu nie ma czasu na zmianę szkła więc czegoś szukam![]()
Skontaktuj się z nami