Szukaj
Sa jeszcze w katalogu wystawa psów.
Co do pytania -biorąc pod uwagę koszt konwertera i ilosć zdjęć jaka przy pomocy tego ustrojstwa się robi mi całkowicie wystarcza.
Konwenter sprawuje się bardzo dobrze i rozwiązanie zaproponowane przez sonego(mocowanie na bagnet nie wkrecanie) jest moim zdaniem wygodne.Praktycznie wykonując jeden ruch mam w tym samym czasie dwa obiektywy.
Co do rogów i jakosci-przestałem sie tym przejmować![]()
MariuszJ, a bardzo proszę, oto kilka wakacyjnych pstryków z LX5.
http://min.us/mdd2gkbYW/4
PS
Czy mam żałować, że NEX z E16 i S30 zostały na brzegu?
Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 07-09-2012 o 12:16
Koniecpolska vel Temporary
Ja rozumiem ze ci placa za trollowanie na rzecz Olympusa i Panasonica ale juz od dwoch lat masz ta sama gadke i jak chcesz byc skuteczny to popros szefa aby udostepnil ci nowsze modele to moze masz jakies szanse.
Wszscy wiedza ze jestes masochista uzywajac Nex 3 i sprawia ci to ogromny bol ze wzgledu na rozmiary obiektywu ale nie musisz tam tego przypominac przy kazdej mozliwej okazji bo nie kazdy chce wiedzec co tam prywatnie robisz z NEXem.
PS. Nie mam polskich znakow na klawiaturze![]()
Ostatnio edytowane przez catintheflat ; 07-09-2012 o 12:35
D610, V1, FM2n
Zgadam się, co więcej takie same wyjdą również z NEX'a, RX100, czy nawet jakiegoś DSLR'a.
Smartfona nie posiadam, więc użyłem LX5
... tu rozmiary nie były aż tak bardzo istotne, bardziej przeszkadzałoby mi wachlowanie obiektywami. A jeśli chodzi o użycie kita, to niestety nie ma on ekwiwalentu ogniskowej 24mm.Zamieszczone przez catintheflat
Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 07-09-2012 o 13:01
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
10-18/4 nie będzie naleśnikiem
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
D750+Z5+Zfc
Skontaktuj się z nami