Close

Strona 1169 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1696691069111911591167116811691170117111791219126916692169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 681 do 11 690 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Dziękuję. Twój wpis potwierdza teorię moją i nie tylko. Czyli jak wyżej.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ja nadal nie kumam tego "focenia" kamiennego kota, który w moim odczuciu jest okropny. Nie znoszę tego tematu.

neck- bardzo podoba mi się druga propozycja, pierwsza w moim odczuciu delikatnie w lewo powinna być pociągnięta.

Chciałabym żeby mi się chciało wstawać z rana i chodzić w plenery... Podziwiam poranne ptaszki artystyczne.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa
    Wpisów
    7

Domyślnie

A ja od tych kotów, kamiennych i nie tylko.... się uzależniłem.

Domyślnie

tylko kot kamienny przyszłości może zostać świadkiem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    Nie są ani artystyczne, ani piękne, ani nawet poprawne technicznie.
    - Panie reżyserze kochany, ja, ja pana to widziałam we wszystkich filmach. I w polskich, i zagranicznych i amerykańskich...

Cytat Zamieszczone przez Ventose Zobacz posta
    Ja nadal nie kumam tego "focenia" kamiennego kota, który w moim odczuciu jest okropny. Nie znoszę tego tematu.
    Za to mnie się podoba Twój avatar, i co mi zrobisz?
    A jeśli nie znosisz, to nikt Cię przecież nie zmusza, abyś ten temat odwiedzała i tak się frustrowała.

Tymczasem Bastet strasznie się zawstydziła:

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ventose Zobacz posta

neck- bardzo podoba mi się druga propozycja, pierwsza w moim odczuciu delikatnie w lewo powinna być pociągnięta.

Chciałabym żeby mi się chciało wstawać z rana i chodzić w plenery... Podziwiam poranne ptaszki artystyczne.
    Ventose, która jest pierwsza a która druga bo się pogubiłem Pewnie chodzi Ci o ten radioaktywny strumyk, tam owszem jest za jasno i kolory przejechane, ale to dobrze, że tak wyszło bo człowiek uczy się na błędach.
    Co do porannego wstawania, raz na miesiąc można, zwłaszcza teraz jak wschód jest ok 7 rano. Światło jest nie do zastąpienia. Świat wygląda zupełnie inaczej.

Domyślnie

Radioaktywnie

Sent from my iPad using Tapatalk

Domyślnie

Dokładnie sokrates

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Za to dam inne:

like it!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    Powiem wprost skoro nie zrozumiałeś - otóż nie podobają mi się Twoje zdjęcia. Nie są ani artystyczne, ani piękne, ani nawet poprawne technicznie. Gdyby jeszcze pokazywały oczywiste zalety/wady konkretnych zestawień body - szkło mógłbym to zrozumieć w tym jakże technicznym wątku. A tak nic nie usprawiedliwia wstawianiach tych pstryków. Ale to moje osobiste zdanie, nie każdy może je podzielać. A i na tym z mojej strony koniec tematu. Nie mam zamiaru wdawać się w pyskówki - jeśli cię uraziłem choć 1 wyrazem wiedz że nie miałem takiej intencji. Miłego dnia kolego wpkx.
    Ta dzisiejsza młodzież... http://wpkx.pl/fotografie. Chylę czoła panie wpkx.
    Ostatnio edytowane przez sandor ; 20-10-2014 o 21:04

Strona 1169 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1696691069111911591167116811691170117111791219126916692169 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów