Uprzejmie donoszę, iż pisali na SAR, że jest już nowsza, oczywiscie ulepszona wersja Lens Turbo II. Podobnież lepsza od poprzedniej, chociaż wciąż gorsza od SB.
Szukaj
Uprzejmie donoszę, iż pisali na SAR, że jest już nowsza, oczywiscie ulepszona wersja Lens Turbo II. Podobnież lepsza od poprzedniej, chociaż wciąż gorsza od SB.
Super fot Tomku (jak zreszta u Ciebie w zwyczaju). To E16?
E, 20 to jest.
Dzięki,
Tu masz z 16 + ECU
W Porto. Jeszcze przez chwilę będę tu spamował fotosami z tego miasta.
takie gacie z kafelkami są tylko w jednym miejscu![]()
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Dziękuję.
Co by nie było więcej wątpliwości gdzie to.
NEX-6 + E16 + ECU
Nareszcie udało mi się już zebrać fundusze na A6000
Jestem zdecydowany na zakup SEL55210, SEL5018 i czegoś szerszego. W zasadzie na 80% będzie to chyba SEL2028 ale zastanawiam się jeszcze między nim a Sigmą 19mm 2.8 lub nawet SEL1855 dla szerszego kąta. W tym ogromnym wątku o NEXie (który przeleciałem od mniej więcej połowy) dowiedziałem się tyle że SEL2028 jest mało ostry na f/2.8 i ponownie jest miękki powyżej f/8 (czasem wieczorem lub w nocy chciałoby się otworzyć szerzej). I właśnie przez te informacje zacząłem się zastanawiać nad sigmą... Czy ktoś mógły się podzielić jakimiś spostrzeżeniami na temat porównania tych 2 szkieł. Wielkość szkła nie ma dla mnie aż takiego znaczenia, nie zamierzam nosić aparatu po kieszeniach.
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
Skontaktuj się z nami