Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie

Gdyby było ciut więcej światła to ta lewitująca głowa po lewej może przyrosłaby do jakiegoś ciała

Zdjęcie przyjemne ale nie wiem czy Magiczne...

Za to bardzo podoba mi się szum, bardzo fajny (sic!).

Domyślnie

Zdjęcie jest słabe. Kadr fatalny, ostrość, moment, obróbka. TAK, zdjęcie jest magiczne,ale tylko dla Ciebie i osób spokrewnionych. Dla mnie zupełnie nie.

Domyślnie

Moment wg mnie fajny nie zgodzę się z przedmówcą fajny kontrast ubrań i włosów oraz scian b-c,c-b i tak dalej
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 30-12-2011 o 17:57 Powód: błąd ortograficzny; "przed mówcą"

Domyślnie

Dziękuję za Wasze zdanie na temat zdjęcia.
    Lepiej dowiedzieć się, że coś jest nie tak jak zero odzewu i żyć w świadomości, że zdjęcie jest super

Według mnie chwila dzielenia się opłatkiem to najbardziej magiczny moment Wigilijnej kolacji.

Pozdrawiam

Domyślnie

świetne zdjęcie i tyle
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Jak dla mnie to fotka z bardzo jasnym przesłaniem i świetnie uchwycony moment i niezły kadr. Ale faktycznie, tułów zlewa się z tłem i wygląda, jakby głowa wisiała w powietrzu. Wypadałoby coś z tym zrobić.
    Pozdrawiam.

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Ja jestem niestety na nie - nie przemawia do mnie..., - no może oprócz sympatycznej i ciepłej twarzy (miny) pana..., za to mina pani..., chyba czeka, aż ten pan już w końcu skończy - sorki, ale tak to odbieram.
    Technicznie według mnie kiepsko, no ale może to było zamierzone?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów