Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Fanad Head

Domyślnie Fanad Head

Zapraszam

Domyślnie

Oj inaczej ugryziona.......bardzo mi sie podoba i kadr i konwersja!

Domyślnie

O prosze ...kolega sie poswiecil i zszedl na dol
    No i swietnie, bo latarnia zostala tutaj calkiem inaczej pokazana i nie ukrywam ,ze wyszlo ciekawie i zamierzona konwersja do BW jak najbardziej trafiona.
    Na niebie tylko sie cos dzieje ale moze to byc wynik kompresji albo czegos innego .
    Bardzo ladnie i czekamy na wiecej

Domyślnie

Klarens z tym niebem to masz rację,może kompresja.
    Nie ukrywam,że zejście na dół to trafna decyzja(po namowie forumowego kolegi-przemek29-),całkiem fajna plaża i ciekawe skałki.Napewno jeszcze tam wrócę.
    dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    Klarens z tym niebem to masz rację,może kompresja.
    Nie ukrywam,że zejście na dół to trafna decyzja(po namowie forumowego kolegi-przemek29-),całkiem fajna plaża i ciekawe skałki.Napewno jeszcze tam wrócę.
    dzięki
    Jak bedziesz sie wybieral to daj znac, moze dolaczymy z jakas ekipa Kurcze kawal drogi to jest, ale juz raz to zrobilismy to mozemy drugi raz
    Wiele bym chcial poprawic na tej miejscowce, ale jest tak daleko....

Domyślnie

Greg77 ja jestem z Derry więc nie tak daleko na Fanad Head,ale nie ma problemu,wspólny plener jak najbardziej,jak będziesz w okolicy to też daj znać...

Domyślnie

Kadr świetny. Ja bym jedynie górę widział minimalnie jaśniej, ale tak też jest dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Bardzo dobrze to się prezentuje
    Też tak uważam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

he anie mówiłem a jak się zatrzymałem na drodze i mówię idziemy na dół ? to marudził a tak daleko nic tam nie będzie a tu proszę

gregu dawaj termin jak masz ochotę to się wybierzemy razem ale nie wcześniej jak połowa stycznia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów