Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Aga

Domyślnie Aga

W świątecznym wirze postawiłem pod ścianą, znaczy się na tle, ustawiłem dwie lampki i ... no próbowałem coś z nauk z forum zastosować. Poddaje pod krytykę jedno ze zdjęć z tej małej sesyjki

Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Fajny, taki stateczny portret
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Za ostre, za dosłowne...
    ...mam na myśli oczy, które się skrywają za okularami
    Ostatnio edytowane przez 1968 ; 29-12-2011 o 01:02

Domyślnie

Fajne , ale oczy mz przeostrzyles - tzn cos mi w nich nie gra.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Może inny profil byłby lepszy
    Ostatnio edytowane przez 1968 ; 29-12-2011 o 01:14

Domyślnie

Dziwnie wyglądają te okulary i oczy niemal pozbawione rzęs... i twarzy... Poza tym za krótka ogniskowa - nochal wyszedł wielki i krzywy, ogólny brak barwy - zdecydowanie na nie.

Domyślnie

R. ) pb

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komentarze. Patrząc na chłodniej to rzeczywiście oczy ciut przedobrzyłem

@Andrzej Max - sam masz wielki nochal ok. być może dłuższa ogniskowa by lepiej się tu sprawdziła. Ale co do braku rzęs i "twarzy" to jakoś nie mogę się zgodzić. To był zwykły domowo-rodzinny portret a nie wystylizowana modelka, której make-up robią 3 godziny a następne 3 dolepiają, poprawiają i uszczuplają w PS-ie.
    @MariuszJ - mogę się tylko domyślać co oznacza ten komentarz. To jakiś slang ? Sorry nie kumam
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Awaria tapatalk, wybacz

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Witam.
    Trochę brakuje mi światła na włosach patrząc na zdjęcie to po prawej stronie, włosy wpadają w czerń. Ale ogólnie miły portrecik
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów