W świątecznym wirze postawiłem pod ścianą, znaczy się na tle, ustawiłem dwie lampki i ... no próbowałem coś z nauk z forum zastosować. Poddaje pod krytykę jedno ze zdjęć z tej małej sesyjki
Szukaj
W świątecznym wirze postawiłem pod ścianą, znaczy się na tle, ustawiłem dwie lampki i ... no próbowałem coś z nauk z forum zastosować. Poddaje pod krytykę jedno ze zdjęć z tej małej sesyjki
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Fajny, taki stateczny portret![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Za ostre, za dosłowne...
...mam na myśli oczy, które się skrywają za okularami
Ostatnio edytowane przez 1968 ; 29-12-2011 o 01:02
Fajne , ale oczy mz przeostrzyles - tzn cos mi w nich nie gra.
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Może inny profil byłby lepszy
Ostatnio edytowane przez 1968 ; 29-12-2011 o 01:14
Dziwnie wyglądają te okulary i oczy niemal pozbawione rzęs... i twarzy... Poza tym za krótka ogniskowa - nochal wyszedł wielki i krzywy, ogólny brak barwy - zdecydowanie na nie.
R. ) pb
Dzięki za wszystkie komentarze. Patrząc na chłodniej to rzeczywiście oczy ciut przedobrzyłem
@Andrzej Max - sam masz wielki nochalok. być może dłuższa ogniskowa by lepiej się tu sprawdziła. Ale co do braku rzęs i "twarzy" to jakoś nie mogę się zgodzić. To był zwykły domowo-rodzinny portret a nie wystylizowana modelka, której make-up robią 3 godziny a następne 3 dolepiają, poprawiają i uszczuplają w PS-ie.
@MariuszJ - mogę się tylko domyślać co oznacza ten komentarz. To jakiś slang ? Sorry nie kumam
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Awaria tapatalk, wybacz![]()
Witam.
Trochę brakuje mi światła na włosach patrząc na zdjęcie to po prawej stronie, włosy wpadają w czerń. Ale ogólnie miły portrecik
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami