Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Domyślnie

Mam do was pytanie takie - czy zamiast inwestować mnóstwa pieniędzy w szerokie uchwyty i filtry czy nie da się stworzyć filtra wewnętrznego? np kupić taki hitech pro stop 10 i wyciąć sobie koła, nakleić dokołoa wąsko "ramkę" wraz z magnesem i wstawić przed obiektyw. Czy nikt takiego patentu nie próbował?

Oszczędny w słowach Awatar Paweł Krystek
    Miasto
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ken69 Zobacz posta
    Mam do was pytanie takie - czy zamiast inwestować mnóstwa pieniędzy w szerokie uchwyty i filtry czy nie da się stworzyć filtra wewnętrznego? np kupić taki hitech pro stop 10 i wyciąć sobie koła, nakleić dokołoa wąsko "ramkę" wraz z magnesem i wstawić przed obiektyw. Czy nikt takiego patentu nie próbował?
    A wymyśl jeszcze jak zastosować szarą połówkę przy takim rozwiązaniu, pomijając już oczywiste kwestie jakości obrazu (przebarwień itp)
    D750, F100

Domyślnie

Witam,

ktoś widział ND filtr (minimum -4 eV) pod ten system LEE już?
    czy ciągle cisza?
    D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Domyślnie

A proszę, można przebierać, tylko potrzebny holder Hitecha: http://www.formatt.co.uk/stills-filt...s-filters.aspx

Domyślnie

Pytanie, czy jakosciowo bedzie to samo

Domyślnie

już znalazłem wersję 1.5 : )

przesyłka ze stanów przy zamówieniu holdera i setu bodaj 6 filtrów ND i CPL to koszt 200$ expressem i 50$ normalną paczką więc tragedii nie ma

http://fotodioxpro.com/index.php/cam...s.html?cat=132
    D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów