Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Domyślnie LEE SW 150 + filtr ND

SW 150 wreszcie dostepne ale z szara plowka tylko w zestawie. Potrzebuje szarego (wiem, ze big stoppera nie planuja) im ciemniejszy tym lepiej. Poszukalem nieco i widze tylko 100mm x 100mm. Moze ktos cos podpowiedziec?

Domyślnie

Piętnastek jest też co nieco: http://www.bhphotovideo.com/c/search...188+4294951820
    Nawet 1.5 (czyli 5 x). Od Tiffena są niestety drogie, bo szklane.

Domyślnie

Dzieki, o to mi chodzilo. Swoja droga, czas realizacji zamowienia 6-10 tygodni to lekka przesada. Na SW 150 czekalem ponad rok. Rozumiem, ze produkcja jest czaso- i pracochlonna ale czy popyt jest na prawde tak duzy, zeby byly az takie opoznienia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chory Zobacz posta
    Dzieki, o to mi chodzilo. Swoja droga, czas realizacji zamowienia 6-10 tygodni to lekka przesada. Na SW 150 czekalem ponad rok. Rozumiem, ze produkcja jest czaso- i pracochlonna ale czy popyt jest na prawde tak duzy, zeby byly az takie opoznienia?
    na swoje czekałem 1/2 roku, od razu zamówiliśmy ( z harbem ) połówkę miękką i szary - no ale to były początki sprzedaży; teraz pewnie jest większe zapotrzebowanie a tylko jeden producent

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    na swoje czekałem 1/2 roku, od razu zamówiliśmy ( z harbem ) połówkę miękką i szary - no ale to były początki sprzedaży; teraz pewnie jest większe zapotrzebowanie a tylko jeden producent
    Wciaz trudno o ten uchwyt i filtry, zwykle setki sa trudno dostepne, 150mm jeszcze trudniej bo jak wiadomo nie ma tyle 14-24 ile innycch szkiell pod 100mm

Domyślnie

Zestaw startowy, czas oczekiwania na przesyłkę od 2 do 5 dni. Pomijam cenę bo to jakiś obłęd. http://www.ebay.co.uk/itm/LEE-Filter...item256ae8365b
    M9, X-T1, FM3a

Domyślnie

Cena masakra, zestaw dostepny od reki dla zarobku, normalnie zmiescil bys sie w polowie tej kwoty.....

Domyślnie

Swoj zamowilem z WEX przed nowym rokiem, przyszedl dzisiaj. Na stonie jest znowu jako "backorder", a ten moj to widac, ze macany byl ze wszystkich stron.Ta cena z Ebaya to jaja jakies...

Domyślnie

chory ile zapłaciłeś jeśli można wiedzieć? Z tego co poszperałem po necie to zestaw startowy można mieć już za ok 300f.
    M9, X-T1, FM3a

Domyślnie

Zaplacilem £309 z WEX. Robert White ma podobna cene. Kiedys ktos sprzedawal na Ebayu za £290, wiec tam tez warto sprawdzac, jesli cena jest rozsadna.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów