Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Pienza III

Domyślnie Pienza III

Ten sam plener z Jarkiem .

Zapraszam.

Pozdr Piotr.

Domyślnie

Budynek na wzgórzu zaraz się przewróci.

Domyślnie

Pofalowany środek najbardziej mi przypadł do gustu, trochę mocne światełko, ale przyzwoicie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Obejrzałem jeszcze raz poprzednie odsłony - lepsze od dwójki (jak wyremontujesz budynek i nie pozwolisz mu na zawalenie), ale gorsze od jedynki .
    Ciachnął bym jedynie kawałeczek najmniej kontrastowej części na górze, tak tuż pod budynkiem w LG rogu.

Domyślnie

Faktycznie az sie woda ze stawu wylewala heheeh

Domyślnie

Ta trawka to aż taka...radioaktywna. Fajnie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jakieś podpowiedzi czym robione, coś o obróbce.. ?

Domyślnie

D 90- n18-105 , obrobka na poczatku wydawalo mi sie, ze trzeba uzywac wszystkich mozliwych narzedzi ,i od Jarka sluszalem kosz ,kosz ,kosz ,teraz zaczynam rozumiec ze najpierw dobrze naswietlic, potem BW , jakies selektywne rozjasnianie przyciemnianie , wyostrzenie ,i najwazniesze trzeba miec swojego prywatnego Jarka , ot i cala tajemnica. Nie sa to jeszcze foty powalajace na lopatki ,ale wydaje mi sie ze zaczynaja juz byc akceptowalne. Pozdr .

Uprawnienia umieszczania postów