Ten sam plener z Jarkiem .
Zapraszam.
Pozdr Piotr.
Szukaj
Ten sam plener z Jarkiem .
Zapraszam.
Pozdr Piotr.
Pofalowany środek najbardziej mi przypadł do gustu, trochę mocne światełko, ale przyzwoicie.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Obejrzałem jeszcze raz poprzednie odsłony - lepsze od dwójki (jak wyremontujesz budynek i nie pozwolisz mu na zawalenie), ale gorsze od jedynki.
Ciachnął bym jedynie kawałeczek najmniej kontrastowej części na górze, tak tuż pod budynkiem w LG rogu.
Faktycznie az sie woda ze stawu wylewala heheeh
Ta trawka to aż taka...radioaktywna. Fajnie![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jakieś podpowiedzi czym robione, coś o obróbce.. ?
D 90- n18-105 , obrobkana poczatku wydawalo mi sie, ze trzeba uzywac wszystkich mozliwych narzedzi ,i od Jarka sluszalem kosz ,kosz ,kosz
,teraz zaczynam rozumiec ze najpierw dobrze naswietlic, potem BW , jakies selektywne rozjasnianie przyciemnianie , wyostrzenie ,i najwazniesze trzeba miec swojego prywatnego Jarka
, ot i cala tajemnica. Nie sa to jeszcze foty powalajace na lopatki ,ale wydaje mi sie ze zaczynaja juz byc akceptowalne. Pozdr .
Skontaktuj się z nami