Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: sesja vintage

Domyślnie sesja vintage

Witam, chciałem stworzyc sesje w stylu vintage, to są moje początki, więc nie do końca wszystko mi wychodzi, ale staram się
    1.2.3.4.5.

Domyślnie

czy na nr 2 w ustach znajduje sie guma? popracowałbym trochę nad retuszem skóry u modelki, na nr 5 padła kolorystyka na płaszczu, z całego seta najkorzystniej modelka wyszła na nr 1, chociaż i tak brakuje trochę techniki
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 27-12-2011 o 18:32 Powód: ort. "najkożystniej"

Domyślnie

Zdecydowanie 1 tylko kadr ciut za bardzo centralny, jeszcze może 3 by coś miała w sobie gdyby nie to, że światła nie ma na nim.

No i witam kolegę z Rzeszowa.

Domyślnie

Po pierwsze to krzywo i ostrość sobie poszła. Na ostatnim modelka wygląda jakby miała czerwone oczy od błysku lampy.
    1 - jeszcze najbardziej się najkorzystniej podoba
    Reszta sprawia wrażenie pstryków, bez dbałości o szczegóły /bez urazy, ale np. włosy modelki wyglądają kiepsko/, uśmiech na dwójce na nie, 3 - ostrość na ręce zamiast na oczętach, każda fota w innym odcieniu.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Vintage? Obawiam się że to co najwyżej "Second Hand" a raczej zero stylu.
    Zdjęcia - raczej pstryki , bez stylizacji, techniki etc.

Domyślnie

Rownież witam kolegę z Rzeszowa Modelka miala gume do rzucia i ogólnie widze już jakie błędy zrobiłem, ale zdjęcie nr 3 jest do odratowania dlatego że mam oryginał, na którym jest więcej światła.

Domyślnie

Ja bym zostawił 1 resztę w kosz. Umówiłbym się jeszcze raz z koleżanką.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez durom Zobacz posta
    Ja bym zostawił 1 resztę w kosz. Umówiłbym się jeszcze raz z koleżanką.
    Tak, tak, zdecydowanie. Pooglądaj zdjęcia, spróbuj na początek skopiować kilka dobrych zdjęć uznanych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Po pierwsze to krzywo i ostrość sobie poszła. Na ostatnim modelka wygląda jakby miała czerwone oczy od błysku lampy.
    1 - jeszcze najbardziej się najkorzystniej podoba
    no najkorzystniej, bo przecież nie najkożystniej...
    od błysku sa czerwone źrenice, a raczej naczynia krwionośne w dnie oka (widziane przez źrenice) a nie tęczówki tak jak na 5 - tak gwoli wyjaśnienia
    Ostatnio edytowane przez jacoslavgth ; 28-12-2011 o 00:37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    no najkorzystniej, bo przecież nie najkożystniej...
    od błysku sa czerwone źrenice, a raczej naczynia krwionośne w dnie oka (widziane przez źrenice) a nie tęczówki tak jak na 5 - tak gwoli wyjaśnienia
    ... zgadza się. Z punktu medycznego ma Kolega 100% racji. Co nie zmienia faktu, iż oczęta wyglądają jak u królika albinosa
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów