Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Lenka

Oszczędny w słowach Awatar wolly10
    Miasto
    Nowa Sól/Cambridgeshire

Domyślnie Lenka

Pierwsze próby z użyciem trzech sabinek

[D300s][MB-D10][N 35 1.8G][N 85 1.8D][N 70-300 VR][3xSB-900]

Domyślnie

Myślę, że powinieneś zacząć od jednej lampy, bo dobrze posługując się jedną lampą zrobisz dobre zdjęcie. A tutaj użyłeś trzech lamp i nie wyszło nic ciekawego, ani nawet nic poprawnego.
    pozdrawiam
    Tomek

Miasto
    Nowa Sól/Cambridgeshire

Domyślnie

Dlatego dodałem to do fotografii albumowej, zdaję sobie sprawę, że początki będą ciężkie . Tutaj córcia weszła mi do namiotu bezcieniowego, może dlatego jest mało interesujące.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolly10 Zobacz posta
    Dlatego dodałem to do fotografii albumowej, zdaję sobie sprawę, że początki będą ciężkie . Tutaj córcia weszła mi do namiotu bezcieniowego, może dlatego jest mało interesujące.
    No dobra, rozumiem, ale z mojego punktu widzenia, skoro wstawiłeś to zdjęcie to znaczy, że uważasz, że jest warte pokazania czyli tym samym uważasz, że w miarę idzie Ci panowanie nad trzema lampami. Niestety tak nie jest, dlatego napisałem o jednej lampie, bo jak się dobrze opanuje ta sztukę, to nawet z lampą w sankach zrobi się dużo lepsze zdjęcie.
    pozdrawiam
    Tomek

Miasto
    Nowa Sól/Cambridgeshire

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    No dobra, rozumiem, ale z mojego punktu widzenia, skoro wstawiłeś to zdjęcie to znaczy, że uważasz, że jest warte pokazania czyli tym samym uważasz, że w miarę idzie Ci panowanie nad trzema lampami. Niestety tak nie jest, dlatego napisałem o jednej lampie, bo jak się dobrze opanuje ta sztukę, to nawet z lampą w sankach zrobi się dużo lepsze zdjęcie.
    Niestety tak nie jest, wstawiając to zdjęcie tutaj, nigdzie nie napisałem ani nie uważam że panuje nad 3 lampami, myślę że pewnie nad jedną nie panuje w zadowalającym stopniu. To jest moje pierwsze zdjęcie i bardziej zależy mi na konstruktywnej krytyce i praktycznych poradach. Mimo wszystko dzięki za wypowiedź.

Uprawnienia umieszczania postów