Pierwsze próby z użyciem trzech sabinek
Szukaj
Pierwsze próby z użyciem trzech sabinek
[D300s][MB-D10][N 35 1.8G][N 85 1.8D][N 70-300 VR][3xSB-900]
Myślę, że powinieneś zacząć od jednej lampy, bo dobrze posługując się jedną lampą zrobisz dobre zdjęcie. A tutaj użyłeś trzech lamp i nie wyszło nic ciekawego, ani nawet nic poprawnego.
pozdrawiam
Tomek
Dlatego dodałem to do fotografii albumowej, zdaję sobie sprawę, że początki będą ciężkie. Tutaj córcia weszła mi do namiotu bezcieniowego, może dlatego jest mało interesujące.
No dobra, rozumiem, ale z mojego punktu widzenia, skoro wstawiłeś to zdjęcie to znaczy, że uważasz, że jest warte pokazania czyli tym samym uważasz, że w miarę idzie Ci panowanie nad trzema lampami. Niestety tak nie jest, dlatego napisałem o jednej lampie, bo jak się dobrze opanuje ta sztukę, to nawet z lampą w sankach zrobi się dużo lepsze zdjęcie.
pozdrawiam
Tomek
Niestety tak nie jest, wstawiając to zdjęcie tutaj, nigdzie nie napisałem ani nie uważam że panuje nad 3 lampami, myślę że pewnie nad jedną nie panuje w zadowalającym stopniu. To jest moje pierwsze zdjęcie i bardziej zależy mi na konstruktywnej krytyce i praktycznych poradach. Mimo wszystko dzięki za wypowiedź.
Skontaktuj się z nami