Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: 2009-2011

Domyślnie 2009-2011

Witam serdecznie w tę świąteczną noc! Mam do pokazania kilka zdjęć z lat 2009-2011, o których generalnie... Nie wiem co mam myśleć. Bo całkiem możliwe, że mam do nich po prostu sentyment. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko fakt, że w 2009 roku miałam niespełna 15 lat, o ile jakkolwiek mi to może pomóc.
    Generalnie nie mam pojęcia po co je tu wstawiam, chyba... Hmm, po prostu chciałabym znać opinię fachowców o samych początkach mojej pracy z fotografią.

1. Najstarsze z prezentowanych - jesień 2009.

2. Troszeczkę młodsze - zima 2009.

3. Kolejna zima 2009, tym razem moje super improwizowane "studio".

4. Egzaminy gimnazjalne i trochę wygłupów - wiosna 2010.

5. Dwa zdjęcia z tego samego dnia, jesień 2010.

6.

7. Lato 2011, najmłodsze, ale też nigdzie do tej pory nie opublikowane. Wersja kolor...

8. ... i wersja b&w.

Pozdrawiam!

Domyślnie

1 - Poprawne zdjęcie albumowe
    2 – Tak samo jak 1
    3 – ciekawa praca
    4 – nie podoba mi się wcale. Nie pasuje do tego działu
    5 – bardzo dziwna. Nawet nie wiem co ci napisac. Zdjęcie fatalne.
    6 – Jest dośc ciekawa. Ale kadr mi nie pasuje, widziałbym więcej lewej strony, tak aby było widac łuk tego murku.
    7 – Najlepsza, spontaniczna fotka. Fajnie uchwycona, i obróbka tu jest fajna.
    8 – Kolor lepszy
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jako całość, ciekawie się ogląda, można zaobserwować jak się zmieniają pomysły na zdjęcia wraz z dorastaniem.
    totalna amatorka

Domyślnie

4 ma ciekawy pomysł więcej nie mówię bo mnie tu od zboczeńców wyzwią
    xD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta
    Mów śmiało, jestem z Tobą
    Imho od początku już Ci nieźle szło. 4 trochę mi odstaje, niemniej pomysł dobry. 7 biorę kolor, zdecydowanie

EDIT:
    Jak coś więcej z 7 masz, to chętnie zobaczę na forum
    Ostatnio edytowane przez Cysiu ; 27-12-2011 o 02:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta
    w zamyśle było, że na ławce mają być faceci, ale skąd szóstka gimnazjalistek miała wziąć odpowiednich? więc siedzą same laski. chętnie przeczytam to więcej!

Cytat Zamieszczone przez Cysiu Zobacz posta
    EDIT:
    Jak coś więcej z 7 masz, to chętnie zobaczę na forum
    niestety, to jest pojedyncze zdjęcie pstryknięte dzień przed zakończeniem roku szkolnego podczas popołudniowego świętowania przy drinkach, chociaż też je bardzo lubię i żałuję, że nie chciało mi się wtedy robić więcej

dziękuję wszystkim bardzo!

Domyślnie

no 7 bardzo fajne. Modelka super, kolorki bomba i ta obróbka z mgiełką też ok
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olusz Zobacz posta
    w zamyśle było, że na ławce mają być faceci, ale skąd szóstka gimnazjalistek miała wziąć odpowiednich? więc siedzą same laski. chętnie przeczytam to więcej!
    Gdybyście były licealistkami, to nie wiałoby prokuratorem To i więcej niż 6 facetów byś znalazła
    Mnie też się najbardziej podoba numer 7.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

7 miażdży set! Bardzo fajne foto. Naturalne, subtelne, ładnie skadrowane, podoba mi się otwarta kompozycja. Kolorystyka - cudo!

Możesz zdradzić tajniki obróbki?
    Color Efex, warstwy-warstwy-mieszanie suwaczkami-gradienty, czy może coś jeszcze innego?
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Ojoj, mnóstwo wolnego czasu na wakacjach i Photoshop CS3. Dokładnie nie pamiętam, ale "warstwy-warstwy-mieszanie suwaczkami-gradienty". Dziękuję!

Uprawnienia umieszczania postów