Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Memłany pomost...

Wstawiałem ostatnio na FF i niestety wylądowało tam gdzie sobie zasłużyło , postanowiłem więc trochę to poprawić, szczególnie uważając aby tym razem nie przeostrzyć za bardzo... Jak Wam się widzi ???

Wszystkim Forumowiczom życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
    Ostatnio edytowane przez jarekf34 ; 24-12-2011 o 15:52
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

mnie się widzi,tylko ta rama(nie ramka) wali po oczach.pozdrawiam

Domyślnie

Mnie się również podoba, ramka nie przeszkadza. Drażni to (chyba) lekkie przeostrzenie.

Cytat Zamieszczone przez jarekf34 Zobacz posta
    [CENTER]Wstawiałem ostatnio na FF
    Co to jest "FF" ?

Domyślnie

Obstawiam "fotoferie".

A samo zdjęcie jakoś do mnie nie przemawia.

Domyślnie

wg mnie szału nie ma ale żle teź nie jest
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółty Zobacz posta

Co to jest "FF" ?
    Fotoferia.

No szału nie ma, zgadza się. Przydałyby sie zapewne jakieś chmurki rozmyte ale cóż skoro jak narazie brak ich na niebie a coś trzeba było pstryknąć Kurde sam już nie wiem z tym przeostrzeniem ? Chyba coś z oczami mam nie tak

Domyślnie

Warunki miales srednie a sam kadr jest poprostu slaby.....ale miejsce z potencjalem....

Domyślnie

Ano szkoda, że na niebie jedna wielka, jasna plama jest .
    Faktycznie jakby tak coś udało się tam "pociągnąć" na długim czasie, to na pewno trochę ciekawej dynamiki by w kadrze zagościło.
    Co do przeostrzenia, to jak tam zbytniego nie dostrzegam. Można by miejscami trochę delikatniej, ale mz jest ok .
    Motyw bardzo ciekawy i wdzięczny. Także mz warto jeżeli będzie taka sposobność wrócić tam, skomponować ciekawy kadr i na kolankach czekać na jakieś spektakularne warunki .
    A jak się wszystko uda, to może być bardzo ciekawie .
    A na obecną chwilę Dobrych Świąt... .

Domyślnie

Dzęki Pawle za obszerny komentarz z którego można się dużo dowiedzieć Napewno jeszcze nie raz pokażę go zapewne w lepszej odsłonie, tym bardziej że mam go na wyciągnięcie ręki
    Pozdrawiam.

Domyślnie

spróbuj lekko odjać kontrastu lub przyciemnic fotę bo odnosze wrazenie ze jest zbyt jasno ( raczej przyciemnić ) poza tym mz staranny przemyslany kadr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów