Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Domyślnie

Przepraszam - skrót myślowy: miałem na myśli wciąż odznaczenie tej opcji w ViewNX. CNX2 rzeczywiście nie ma takiej opcji.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Choć boję się utracić jedyny program z poprawnym wyświetlaniem, to spróbowałem: nie ma różnicy. Ikonki nadal mają normalne kolory.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Jeśli w Windowsowym Zarządzaniu Kolorem masz przypisany profil do monitora i zaznaczoną opcję "Użyj moich ustawień dla tego urządzenia" to nie wiem co to może być.
    Nie masz przypadkiem włączonego Soft Proof'a w CNX2?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zolty Zobacz posta
    Jeśli w Windowsowym Zarządzaniu Kolorem masz przypisany profil do monitora i zaznaczoną opcję "Użyj moich ustawień dla tego urządzenia" to nie wiem co to może być.
    Nie masz przypadkiem włączonego Soft Proof'a w CNX2?

Tak, przez moment testowałem, ale potem wyłączyłem tę opcję, bo nie mogłem wydobyć właściwych kolorów.
    Wg mnie to tak jak by CNX2 miał wrzucony jakiś profil początkowy i pozostałe profile colorów niewiele już zmieniały.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Podaj na PW swój email to spróbuję podesłać Ci starszą wersję CNX2 (2.2.6) - o ile moja poczta puści taki załącznik . Może to coś zmieni. Powinno dać się zainstalować jako trial.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów