Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 6:2

Domyślnie 6:2

Fotka oczywiście z szuflady, pstryknięta przy okazji jednego z letnich festynów.

The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Ciekawym, co gra ta kapela, ze tak przyciagnela dzieciaki Moim zdaniem ciasniejszy kadr bylby lepszy - pozbylbys sie balaganu po prawej. To takie moje skromne zdanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Ciekawym, co gra ta kapela, ze tak przyciagnela dzieciaki Moim zdaniem ciasniejszy kadr bylby lepszy - pozbylbys sie balaganu po prawej. To takie moje skromne zdanie.
    Domyśliłem się, że ktoś zaraz napisze o ciaśniejszym kadrze Nawet się przed wstawieniem zdjęcia nad tym zastanawiałem, ale już po kwiatach i jest jak jest...
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

Fotka jak fotka-pstryknięta przy okazji jednego z letnich festynów . Musiało być dużo innych atrakcji na tym festynie skoro publika nie dopisała. Po istrumentarium sądzę, że to jakieś SKA/REGGAE więc na festyny niekoniecznie bo to muza dla trochę węższego grona słuchaczy.
    D200+słoiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    Fotka jak fotka-pstryknięta przy okazji jednego z letnich festynów . Musiało być dużo innych atrakcji na tym festynie skoro publika nie dopisała. Po istrumentarium sądzę, że to jakieś SKA/REGGAE więc na festyny niekoniecznie bo to muza dla trochę węższego grona słuchaczy.
    Ten typ muzyki właśnie grali i zgodzę się, że na taki festyn nie jest to odpowiedni repertuar. Tak już jednak często bywa, że organizatorzy zapraszają różne kapele nie do końca merytorycznie związane z prezentowanymi przez publikę gustami muzycznymi.
    The pięćdziesiąt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Ciekawym, co gra ta kapela, ze tak przyciagnela dzieciaki
    mnie ciekawi co ta kapela gra ze takie dzikie tłumy szaleją - nie ma co, ostro dają czadu
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    mnie ciekawi co ta kapela gra ze takie dzikie tłumy szaleją - nie ma co, ostro dają czadu
    Z tego, co pamiętam chłopaki nie grali źle, jeno trafili na trudnych odbiorców, jak już wcześniej wspomniałem.
    The pięćdziesiąt

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Lubię takie ciepłe popołudniowe kolorki

Domyślnie

Proszę, zlitujcie się... pokazujcie zdjęcia a nie pstryknięte fotki...

Ciepłe kolorki - tak to jest argument broniący tej pełnej akcji fotografii...

Bez obrazy
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Proszę, zlitujcie się... pokazujcie zdjęcia a nie pstryknięte fotki...
    OK
    The pięćdziesiąt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów