Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Wigilijne świadectwo wiary - życzenia!

To wyjątkowe życzenia. Nie będą tradycyjnym nawiązaniem do zdrowia i szczęścia, choć odrobinę też. Chciałbym żebyście w swoim życiu spotkali na swojej drodze takich przyjaciół jakich mam ja. Nic nie będzie wtedy trudne. Ani decyzje ani samo życie i jego dolegliwości. Życzę Wam abyście w święta i w całym nadchodzącym Nowym Roku byli tak szczęśliwi jakim ja dzięki Wam się stałem...

Dziękując z całego serca za dar jaki doświadczyłem, życzę Wam samych radosnych chwil w gronie najbliższych. Pamiętajcie że wszyscy jesteśmy po trosze Chrystusami a Wy daliście temu najlepszy jak dla mnie dowód.

Wszystkiego dobrego przyjaciele na te święta...

Domyślnie

i dla ciebie Piotrze - zdrowia i jeszcze raz zdrowia, sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym, samych wyczesanych kadrów, od których szczęki opadają oraz samego pięknego, epickiego światła w życiu!

Wesołych Świąt
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Zdrowia i spokoju ducha I aby wszelkie przeciwieństwa losu i syzyfowe głazy, stały się od dziś tylko okruszkami na wigilijnym obrusie
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Spokojnych i wesolych swiat zycze tobie Piotrze jak i calej twojej rodzinie, oraz calej naszej braci fotograficznej, bo jak sie okazalo nie koczy sie ona na tym portalu.....to co mialem okazje zobaczyc w ostatnim czasie naprawde jest wzruszajace i jestem szczesliwy, ze moge byc tego czescia.

Zdrowych spokojnych swiat!

Domyślnie

Piotrze, w sumie życzenia wymieniliśmy ale jeszcze raz najlepszego a przede wszystkim ZDROWIA!!!!

Oczywiście do wszystkich życzenia składam! Najlepszego NIKONIARZE!!

Domyślnie

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Niech Ci się darzy, Piotrze...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Życzę wszystkim zdrowia. Tylko i aż tyle.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

najlepszego wszystkim a Tobie Piotrze zdrówka w szczególności

Domyślnie

Jest taka noc,
    na którą człowiek czeka i za którą tęskni
    Jest taki wieczór w roku,
    gdy wszyscy gromadzą się przy stole .
    Jest taki wieczór,
    gdy gasną spory, znika nienawiść
    wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia
    to noc wyjątkowa, jedyna, niepowtarzalna
    Noc Bożego Narodzenia...
    Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
    przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym,pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia
    oraz samych
    pomyślności w Nowym 2012 Roku!
    Życzy Marek
    D80,F70,T17-50/2.8,N70-300VR,SB-26,SB-800

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów