Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Domyślnie

Mi się niestety nochal poci mocno i muszę co raz zgarniać pozostałości sebum z osłony, ale biorę kant marynarki, rach ciach i czyściutko. zero stresu że sie porysuje

Domyślnie

Trzeba kupowac folie gladkie i unikac matowych ktore maja porowata powierzchnie i przez to robia z ekranu maslo.
    Poza tym folie matowe sa glownie na ekranu dotykowe gdzie chodzi o zmniejszenie smug powstalych po paluchach. D700 nie ma dotyku wiec taka folia nie ma sensu.

A i tak mat na dotykowe jest do kitu bo zawsze psuje obraz.
    Mialem tej sam problem z ekranem tabletu kiedy to wyrzucilem do kosza kase na zakup takiej super hiper folii ktora okazala sie szitem.

Od ramtej pory zawsze uzywam gladkich folii a lapy myje i juz. Mam takie folie na dwoch kompaktowkach z dotykowym na telefonie i tablecie. Obraz zyleta. Polecam.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Co sądzicie o tego typu osłonach, może ktoś takiej używa, czy warto taką kupić?
    osłona Nikon D700
    osłona Nikon D90
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

szkoda kasy na takie zatrzaskiwane osłonki...

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Tu masz osłonkę na górny i główny:
    http://www.stopfoto.pl/oslona-lcd-ni...21,10596).aspx

używam i z tego co wiem, Kolega Sapphiron też. Jestem bardzo zadowolony. Tylko przed naklejeniem wyczyść dobrze oba lcd, inaczej zostanę ślady od paluchów itp :P

Domyślnie

http://www.ebay.pl/itm/GGS-Rigid-LCD...#ht_3182wt_952

hmm jak jest tutaj z tą płatnością? niby osłonka 20zł a koszt wysyłki na Polske z Chin 0 ??? Eh i tak nie mam konta na ebuy wiec zostanie ten stopfoto? Szkoda tylko, że w Gdańsku od ręki nie ma nigdzie... w cyfrowe.pl zamówiłem przez neta z odbiorem w Gda i na drugi dzień dostałem maila, że nie mają jednak towaru w magazynie i nie wiedzą kiedy dostaną...
    brak sygnatury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotopstryczek Zobacz posta
    http://www.ebay.pl/itm/GGS-Rigid-LCD...#ht_3182wt_952

hmm jak jest tutaj z tą płatnością? niby osłonka 20zł a koszt wysyłki na Polske z Chin 0 ??? Eh i tak nie mam konta na ebuy wiec zostanie ten stopfoto? Szkoda tylko, że w Gdańsku od ręki nie ma nigdzie... w cyfrowe.pl zamówiłem przez neta z odbiorem w Gda i na drugi dzień dostałem maila, że nie mają jednak towaru w magazynie i nie wiedzą kiedy dostaną...
    Kasę przelewasz na ebay'a i potem przy wyborze formy płatności samo ci pobiera.
    Ja od nich kupowałem - doszło i to nawet dość szybko (w granicach 7 dni, czyli szybciej niż czasami z PL do PL).
    Możesz mi wierzyć, Ebay jest bezpieczniejszy niż zakupy w PL sklepie internetowym.

Domyślnie

Rozumiem rozumiem... tylko jak to wyglada z tymi kosztami? 20zł osłonka i koszt napisane że dla Polski 0? trochę tanio dlatego pytam czy jako stali użytkownicy ebuya wiecie czy są tu jakieś dodatkowe koszty?

ps. dzięki wszystkim za pomoc
    Ostatnio edytowane przez fotopstryczek ; 28-06-2012 o 10:17
    brak sygnatury

Domyślnie

Tak jak piszą, tak jest.
    20 zł i nic poza tym.
    Czasami się trafia cło, ale to nie przy takich "maluszkach" jak osłonka.

Domyślnie

Tak. Jak z Chin albo okolic to tylko przez eBay. Oni dbaja o pieniadze kupujacych i towar sprzedajacych. Oczywiscie platnosc najbezpieczniej przez PayPal. Inaczej z reguly eBay nie odpowiada za stracone pieniadze bo nie moze sledzic ich transferu czy uzyc escrow szczegolnie do sprzedawcow zza dalekich wod. Uzywam od ponad dekady i polecam.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów