Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Domyślnie

Do mnie dziś przyszła osłonka (z foto-tip), parę chwil i już siedzi na D700. Aplikacja bezproblemowa. Miałem już kupić dawno temu, ale zawsze wypadało z głowy, jako niby rzecz zbędna. Będzie na zimę jak znalazł. Ładnie wykonana nawet, zobaczymy jak się sprawdzi. Ta mała na wyświetlacz ma niezbyt dużo taśmy klejącej i "pływa", ale w użytkowaniu pewnie nie będzie to miało znaczenia.

Domyślnie

pływać pływa ale przez jakiś czas tylko, potem jest mniód

Domyślnie

a co się stało z tymi GGS do d700 na główny i górny LCD... nigdzie nie ma ich dostępnych, przestali produkować i robią tylko te 3 generacji czy po prostu za duży popyt i chwilowe braki?

na alledrogo tylko znalazłem do d700 główne i 3g http://allegro.pl/ggs-oslona-lcd-nik...421084267.html a na górny wyświetlacz skąd ?
    brak sygnatury

Domyślnie

Zobacz na Ebay'u.

W sumie ciekawa sprawa.
    Taki sklep Infoto, dość znany na PL rynku nie ma w swojej ofercie (w sklepie internetowym) tych osłon na D700, a na ebay'u proszę:
    http://www.ebay.pl/itm/GGS-DSLR-LCD-...#ht_1885wt_988

Ja swoją kupiłem tutaj.

Domyślnie

Popatrz też w sklepach ze sprzętem, akcesoriami foto. Parę razy widziałem takie osłony w takich mniejszych, mniej znanych sklepach.

Domyślnie

Skoro ktoś wątek odświeżył, to tylko krótko wspomnę, że (po pół roku używania) polecam gorąco GGS. Praktycznie zapomniałem, że mam jakąś dodatkową osłonę i o to chodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Skoro ktoś wątek odświeżył, to tylko krótko wspomnę, że (po pół roku używania) polecam gorąco GGS. Praktycznie zapomniałem, że mam jakąś dodatkową osłonę i o to chodzi.
    Mam na d700 szybkę GKS od 1,5 roku i widzę tylko jej plusy.

Domyślnie

GKS też produkuje osłony? Tylko który GKS?

Domyślnie

Słyszałem o takich WKS podobno niezniszczalne

Też mam GGS i chwalę stale.
    D750, D700, MB D10, Z 16 2.8, N 35 1.8G, N 50 1.8G, N 85 1.8D, SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ja dokładnie mam tak samo. W ogóle się na to nie zwraca uwagi, już nie wspominam nawet o osłonie na górny wyświetlacz. Ja tam nie widzę żadnej osłony :P

Jak czasem widzę inne nikony ze standardową osłonką to się zastanawiam czemu ten aparat tak dziwnie wygląda

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów