Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Troche ciepla

Domyślnie

Z przyjemnością ogląda się takie kadry kiedy za oknem szaro i buro
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cieplutko, przyjemnie z bardzo ladnym niebem. Podoba mi sie, szczegolnie kolory.
    Wiem, ze to duzo dlubaniny, ale probowal bym sie pozbyc z nieba tych smug po samolotach.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    Ładne światło i kolory, kompozycja mniej - wszystkie ważne obiekty stłoczone prawie na jednej linii w połowie obrazu.
    No nie bede ukrywal ze to tak bardziej z biodra strzelone bylo anizeli mierzony kadr. Katem oka zobaczylem ze sympatycznie poswiecilo i tak na szybko. Skupieni bylismy z Mirkiem na tym co dzieje sie na zamku.

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    fajnie też jestem na tak kolorki super tylko te smugi po samolocie burzą całą harmonie spróbuj je stempelkiem będzie git
    Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Cieplutko, przyjemnie z bardzo ladnym niebem. Podoba mi sie, szczegolnie kolory.
    Wiem, ze to duzo dlubaniny, ale probowal bym sie pozbyc z nieba tych smug po samolotach.
    Ja i stempel Predzej POPIS chyba by udalo sie sklecic

Domyślnie

Wszystko mi się tu widzi poza subiektywnie nienajlepiej odbieranym kolorem nieba w jego górnej części.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów