Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Aga 4

Domyślnie Aga 4

Witam wszystkich.

Pierwszy raz w życiu postanowiłem sprawdzić co niesie ze sobą użycie jakiegoś programu, który by nie był wywoływarką do rawów. Wylosowałem metodą kliknięcia z zamkniętymi oczami jedno zdjęcie z ostatniej sesyjki i wybór padł na GIMPa (bo za darmo ). Poklikałem, pomazałem ... i dlatego zależy mi na Waszych uwagach również w tym zakresie.

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar wolly10
    Miasto
    Nowa Sól/Cambridgeshire

Domyślnie

Dla mnie jako amatora, podoba się
    [D300s][MB-D10][N 35 1.8G][N 85 1.8D][N 70-300 VR][3xSB-900]

Domyślnie

GIMP - to taka darmowa niekomercyjna odmiana PS - różnice są minimalne - działają podobnie.
    Widać że tło skutecznie wymazałeś.
    A modelina bardzo fajna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Max Zobacz posta
    GIMP - to taka darmowa niekomercyjna odmiana PS - różnice są minimalne - działają podobnie.
    Widać że tło skutecznie wymazałeś.
    A modelina bardzo fajna.
    Dzięki Pewnie do pewnego stopnia GIMP jest odpowiednim narzędziem dla kogoś wzbraniającego się przed większą ingerencją w obraz. Zawsze staram się zostawiać zdjęcia najbliżej stanu, w jakim zostały zarejestrowane więc wiele zaawansowanych funkcji PS jest mi najzwyczajniej w świecie zbędna.

P.S. Tło jest niedotknięte

Domyślnie

Mnie podoba się to zdjęcie...bardzo fajne
    Nikon D5000+Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6+Macro Lens Kit+CHĘCI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    P.S. Tło jest niedotknięte

Kurcze , a wygląda jak moje po wymazaniu całej meblościanki...
    A w GIMP-ie można niemal wszystko co w PS...
    Jak chcę tylko dopasować wb czy jasność albo błędy optyki czy winietkę zrobić to programu RAW z aparatem dostarczonego używam. Albo Picasy...

Domyślnie

Bardzo wpadające w oko, kolorystyka przyjemna. Jedyne co bym zmienił to włosy jakiś większy nieład.
    Co do wypowiedzi jacek.gold to dobrze że dodał do aktu. Akt to nie tylko jest gdy widać sutek czy dolną część narządów kobiecych. Na zdjęciu jedyne co jest widoczne z ubioru to część biustonosza lecz i on nie zakrywa dobrze piersi. Jak najbardziej zalicza się do aktu.
    xD

Domyślnie

fota nie ma nic z aktu, nawet bielizny zbyt ładnie nie widać, więc nie kusi, a jak już focisz kolana, to pomagaj je układać modelce bardziej korzystnie .
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 18-01-2012 o 14:31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    fota nie ma nic z aktu, nawet bielizny zbyt ładnie nie widać, więc nie kusi, a jak już focisz kolana, to pomagaj je układać modelce bardziej korzystnie .
    A to ciekawa uwaga. W jaki sposób kolana by wyglądały bardziej korzystnie? Oczywiście utrzymując prawą stronę bez zmian.
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 18-01-2012 o 14:31

Domyślnie

No niestety ktoś przeniósł to do moda/glamour........... no to już wogóle trafnie... gratulacje teraz do aktu będzie się zaliczać tylko zdjęcia gdzie są w całości gołe cycki i tyłki albo nawet lepiej jak więcej. Przepraszam za słownictwo ale inaczej tego nazwać się nie da jeśli przenosicie to zdjęcie do takiego działu....
    xD

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów