Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Portret Sawy

Thumbs up Portret Sawy

Dziś portret Sawy znanej fotomodelki wśród nas Nikoniarzy, którzy bywają na warsztatach w Łodzi lub na kursach to wiedzą o kogo chodzi Nie ma co ukrywać spojrzenie ma zabójcze o to przykłady. Komcie mile widziane.

1.

2.

3.

4.

5.

więcej na http://www.krzysztof-gardulski.pl/20...-slubnej-lodz/
    Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
    FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Oczy jakieś przymrużone wyszły albo modelka tak ma.

Domyślnie

dwójka - profil twarzy zlewa się z tłem. Reszta - oczy nie do przyjęcia.
    N

Domyślnie

Właściwie nie krytykuję od dawna zdjęć, ale tu jednak sobie pozwolę. Piszesz o zabójczym spojrzeniu, ale na żadnym takie nie jest. Co więcej, właśnie ze względu na nieudane spojrzenia żadne zdjęcie dla mnie nie do przyjęcia. Nie wierzę, że nie masz bardziej udanych fotek tak ciekawej dziewczyny.

Domyślnie

Przejrzałem link, który dodałeś. Zdjęcia z warsztatów, więc raczej swobody nie miałeś. Ale tu oceniamy zdjęcia...

Domyślnie

dla mnie zdjęcia wyglądają bardziej jak backstage niż portretowe, są jakby niedopracowane...
    D800 | D90 | S35/1.4 | N24-120/4 | T17-50/2.8 | S70-200/2.8 | N85/1.8 | SB-800 x 2|

Domyślnie

Pomijając wszystko inne - w każdym przypadku spust migawki został naciśnięty w nieodpowiednim momencie. Szczególnie drastycznie widać to na trzech ostatnich.

Domyślnie

Co do oczów jak w większości tu krytykujecie to właśnie miałem i chciałem pokazać oczy właśnie trochę przymrużone bo dla mnie normalnie otwarte oczy są ciut banalne myślę że warto pokazać coś innego i pomyśleć co np. miała na myśli modelka. W 3 uważam że ma całkiem normalne oczy tak bynajmniej już ma z natury, a nie wątpię, że była troszkę zmęczona
    Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
    FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kgsven Zobacz posta
    W 3 uważam że ma całkiem normalne oczy tak bynajmniej już ma z natury, a nie wątpię, że była troszkę zmęczona
    Maiłem okazję poznać Sawcie i gwarantuje ci że nie ma takich oczów. Zrobiłeś jej tu krzywdę Delikatnie pisząc wyszła jak zombi , mysle że nie była by zadowolona z twojego portretu ;(. Co do przymrużonych oczów to też z tym miałem problem
    Pozdrawiam

Domyślnie

kojarzę tą modelke z jakiegoś wątku tu na forum - i z tego co pamietam - zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Na tych fotach - wręcz przeciwnie. Przymruzone oczy, do tego obróbka która nie dodaje uroku.. <trupio na 1 i 2.. wory pod oczami na 3, na 5 wyszła batrdzo masywnie..> . No niestety nie wygląda to dobrze.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów