Szukaj
Pleksi jest dość kruche, przy wierceniu na brzegach trzeba uważać. Poliwęglan jest łatwiejszy w tym temacie. Jedna uwaga, ani pleksi, ani poliwęglanu nie wolno myć preparatami zawierającymi alkohol etylowy - stają się wtedy kruche i tracą swoją "przezroczystość". Ogólnie otwory w takich materiałach się frezuje, nie wierci.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Czyli jak zakupię taką płytę, to i tak raczej sam tego nie obrobię? (pewnie dojdzie jeszcze przygięcie na ciepło)
Trochę mnie zmartwiłeś tym myciem. Żona, prędzej czy później, na bank umyje to jakimś płynem do szyb![]()
http://www.tv-protection.com/
Tutaj widzę, że jednak jest szkło, czyli pewnie odpada problem mycia alkoholem.
Nadal się zastanawiam i nie jestem pewny co do 2,2k wybrać. Czy brać Samsung ES5500 czy moze doradzicie jakis inny lepszy od niego produkt do tej kwoty?
Czy ten jest bezkonkurencyjny i nie ma sie co zastanawiac.
http://allegro.pl/telewizory-plazmowe-5123?a_text_f[194][0]=&a_text_f[194][1]=&a_text_i[1446][0]=&a_text_i[1446][1]=&a_text_i[1449][0]=&a_text_i[1449][1]=&buy=4&change_view=1&distance=1&listing_interval= 7&listing_sel=2&offer_type=0&postcode_enabled=0&pr ice_to=2200&state=0
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Kanały SD na telewizorach HD wyglądają kiepsko. Przy korzystaniu z dekodera sat. jakość będzie też zależeć od niego. Ale ogólnie pięknie prezentują się jedynie kanały HD. Wystarczyło ostatnio porównać Puchar Polski w piłce nożnej na Orange Sport i Tvn Turbo HD.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-04-2013 o 16:36 Powód: nie tapamy.
Sony A7II, Sony 35 1.8, Sony Zeiss 55 1.8. N50/1.8D, Było: Zenit ET, H58/2, D90, N18-105VR, D610, S24/1.4, N35/1.8G ED, N85/1.8G, SB-700.
1. Jak mogę sprawdzić, które modele mają źle/dobrze rozwiązaną interpolację?
2. Jakie parametry mają faktyczne znaczenie, bo mam wrażenie, że to wszystko jeden wielki bełkot marketingowy? 9 typów jednego modelu, różniących się odcieniem obudowy.
3. i wszysktie mają 3D, o co chodzi? Rozumiem, że patrz pkt 2.
D70s + N50 1.8.
Bez wizji lokalnej się nie obędzie, jednakże ze 100% prawdopodobieństem można założyć, że każdy LCD ma dużo gorszą interpolację (przez stałe piksele) niż plazmy. Proponuję zastanowić się zatem nad plazmą. Za 2,5 tys da się już kupić. Nie będzie szału, ale wszelkie LCDki zamiata bez wysiłku.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Skontaktuj się z nami