Mi sie marzy tak z 55 cali, ale zona narazie skutecznie blokuje zakup nowego telewizora :P
Szukaj
Mi sie marzy tak z 55 cali, ale zona narazie skutecznie blokuje zakup nowego telewizora :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
to, że Panas ma IPS LCD to coś znaczy w praktyce, czy jakaś lipa, nie mająca zbytniego wpływu na jakość obrazu ?
LCD to zawsze LCD. Zasady działania nie da się zmienić. A jak wielokrotnie pisałem, zasada działania LCD jest sprzeczna z zasadą działania telewizora. Całkowite przeciwieństwo. Mamy więc do czynienia ze zmuszaniem panelu LCD do nienaturalnego zachowania. Może się pojawić pytanie, po co się to robi, skoro plazmy są takie dobre. Ano po to, że LCD jest dużo tańszy w produkcji.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
no dobra, ale chyba możemy wydzielić te "lepiej zmuszane" od tych "gorzej" , (że się posłużę w.w. terminologią), poza tym, nie jestem jakimś tv-maniakiem i jakość bezwzględna chyba mi niepotrzebna, poza tym i tak coś musze wybrać, bo mi głowe suszą,.. "że ten obraz taki mały jest "
Idz do sklepu i wybierz ten, ktory najabrdziej bedzie Tobie odpowiadal. Wiem, ze sa tez serwisy, ktore przeprowadzaja prezentacje wybranych modeli w domu klienta i to jest najlepsza opcja bo w sklepie to mozna sobie conajwyzej porownac wyglad poszczegolnych odbiornikow.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
http://www.rgbdirect.co.uk/ProductQu...UNG-UE40ES6300
Pytanko, ktos posiada, jakies wady, moze cos w podobnej cenie?
Co byście polecili z telewizorów powiedzmy do 2500 PLN, firma nieważna, ważna jakość no i żeby był większy niż 43 cale...![]()
2500zl
Wiecej niż 43 cale
Ma być dobra jakosc
Jedna z opcji wyklucza 2 pozostale. Konfiguracje sobie sam wybierz
Skontaktuj się z nami