Close

Strona 70 z 272 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120170 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 2712

Domyślnie

Ja bym sprawdził dopuszczalną wagę dla uchwytu. Ja mam taki niby do 42" ale dopuszczalna waga to 50kg. Telewizor mam właśnie 42 cale i waży on tylko 21kg więc 46" nie może ważyć więcej niż 50kg Uchwyt na 100% wytrzyma. Inna kwestia to rodzaj uchwytu. Jeżeli jest to uchwyt z wysięgnikiem, to tu pewnie bym nie ryzykował. Jeżeli jest to uchwyt taki: http://allegro.pl/uchwyt-tv-lcd-plas...769215130.html to powinien utrzymać bez żadnego problemu. To tylko kwestia odpowiedniego przykręcenia go do ściany. U mnie górna część jest przykręcona czterema śrubami z kompletu, a dolna dodatkowo dwoma, bo na niej się nic nie opiera i jest to raczej część zabezpieczająca przed zsunięciem się TV.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Tak, to uchyt mniej wiecej taki jak w podanym linku.

Domyślnie

Udźwig do 50Kg. Ja bym wieszał. Jak jest on dobrze przykręcony do ściany, to wytrzyma i większy sprzęt.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Spokojnie wytrzyma. Wieszałem na takich prawdziwe profesjonalne ekrany PD 46" i większe, ważące powyżej 30Kg, nie marketowe wydmuszki. Wisi stabilnie, nie giba się ani nie drga.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Ja uchwyty i ich staranność zamocowania sprawdzam za pomocą szwagra. Chłop waży ze 140 kg, jak uchwyt pod nim wytrzyma to pod wszystkim innym też.

Co ciekawe, ostatnio montowałem uchwyt z napędami (sterowany z pilota). I tenże uchwyt był cięższy od samego 40" TV.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Jak mnie trochę spasiesz to mogę służyć pomocą
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    A pozyczysz szwagra ?
    A ten koleżka co trzyma blendę na jednej twojej sesji zjutuba nie nada się. Nie wygląda na piórko. Zresztą obaj nie wyglądacie.

Domyślnie

Ja tam sobie wmawiam że za lekki jestem a jak testowac to na powaznie
    Takze jednak taki szwagier to skarb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ja tam sobie wmawiam że za lekki jestem a jak testowac to na powaznie
    Takze jednak taki szwagier to skarb
    Można uwiesić się i podrygiwać. Znaczy khm, tego, potestować obciążenie dynamiczne.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 70 z 272 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120170 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów