Czy przypadkiem filmy to nie wyłacznie z HDD, a z SD albo pendrive to wyłącznie zdjęcia?
Szukaj
Czy przypadkiem filmy to nie wyłacznie z HDD, a z SD albo pendrive to wyłącznie zdjęcia?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Da sie cos wgrac do panasa p42g30? Czy poprostu ma problem z roznymi kodowaniami filmow ( niektore mi odtwarza bez problemu)
Z HDD tez mi przycina niektore filmy a niektore dzialaja normalnie.
PS. Ciekawostka przynajmniej dla mnie. Przy przegladaniu zdjec leci muzyczka![]()
Nic nie wgrywaj. Zrob aktualizacje softu. Musi to być gdzies w menu.
Jak masz watpliwosci to na hdtv jest spory watek o tym modelu
Powinno sie dac z pena. Poszukaj softu na stronie Panasa, wrzuc na pena i zaktualizuj. Co prawda nie wiem jak z Panasem ale mój amplituner Onkyo sie tak da aktualizowac.![]()
Jak ma podpięty panasonic do netu to TV mu sam zapyta o aktualizacje. Ja nadpisałem soft, był dostępny o 1 cyferkę wyższy niz w sprzedawanym TV.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jak ma podpięty panasonic do netu to TV mu sam zapyta o aktualizacje. Ja nadpisałem soft, był dostępny o 1 cyferkę wyższy niz w sprzedawanym TV.
Ale jak czytałem instrukcje - mi się coś wydaje, że filmy z HDD, z pena - zdjęcia. Nie obiecują odtwarzania filmów z pena ani z SD.
Juz wiem ze mkv czyta bez zająknięcia natomiast z avi ma problemy...
moja budzetowa plazma LG czyta wszystko co do niej podepne i to mi sie najbardziej podoba w tym telewizorze![]()
Skontaktuj się z nami