Close

Strona 35 z 272 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 2712

Domyślnie

Czy przypadkiem filmy to nie wyłacznie z HDD, a z SD albo pendrive to wyłącznie zdjęcia?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    W sensie co tylko sie da
    Da sie cos wgrac do panasa p42g30? Czy poprostu ma problem z roznymi kodowaniami filmow ( niektore mi odtwarza bez problemu)

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Czy przypadkiem filmy to nie wyłacznie z HDD, a z SD albo pendrive to wyłącznie zdjęcia?
    Z HDD tez mi przycina niektore filmy a niektore dzialaja normalnie.

PS. Ciekawostka przynajmniej dla mnie. Przy przegladaniu zdjec leci muzyczka

Domyślnie

Nic nie wgrywaj. Zrob aktualizacje softu. Musi to być gdzies w menu.
    Jak masz watpliwosci to na hdtv jest spory watek o tym modelu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Nic nie wgrywaj. Zrob aktualizacje softu. Musi to być gdzies w menu.
    Jak masz watpliwosci to na hdtv jest spory watek o tym modelu
    hmm to po swietach w takim razie bo jeszcze nie jest podpiety do neta...

Domyślnie

Powinno sie dac z pena. Poszukaj softu na stronie Panasa, wrzuc na pena i zaktualizuj. Co prawda nie wiem jak z Panasem ale mój amplituner Onkyo sie tak da aktualizowac.

Domyślnie

Jak ma podpięty panasonic do netu to TV mu sam zapyta o aktualizacje. Ja nadpisałem soft, był dostępny o 1 cyferkę wyższy niz w sprzedawanym TV.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Jak ma podpięty panasonic do netu to TV mu sam zapyta o aktualizacje. Ja nadpisałem soft, był dostępny o 1 cyferkę wyższy niz w sprzedawanym TV.
    Ale jak czytałem instrukcje - mi się coś wydaje, że filmy z HDD, z pena - zdjęcia. Nie obiecują odtwarzania filmów z pena ani z SD.

Domyślnie

Juz wiem ze mkv czyta bez zająknięcia natomiast z avi ma problemy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Nawet badziewne peny mają wystarczający odczyt.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

moja budzetowa plazma LG czyta wszystko co do niej podepne i to mi sie najbardziej podoba w tym telewizorze

Strona 35 z 272 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów