Close

Strona 33 z 272 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    tak sobie poczytalem ten watek i kupilem ostatnio budzetowa plazme 42". musze stwierdzic, ze do filmow jest ok, ale jak ogladam jakis normalny program to dochodze do wniosku, ze jednak jest zbyt duzy :/ moglem sobie wziasc spokojnie 37" LED i tez by bylo ok...no coz trzeba bedzie sie przyzwyczaic do 42"...moze takiw wrazenie po przesiadce z 26"
    Za miesiąc, może 2 stwierdzisz że za mały

Podepnij sygnał cyfrowy to ujrzysz różnicę

Domyślnie

mam tuner cyfrowy wbudowany w tv. obraz mam naprawde przyjemny dla oka, ale jak juz pisalem ekran jest tak duzy, ze wzrok mi biega po ekranie. mam ok 3m od oczu do telewizora. moze to kwestia przyzwyczajenia...pozyjemy zobaczymy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Jak to jest z tym 3D - pytam tych co maja a nie teoretykow. Jakie macie okulary? Jak z wrazeniami? Jak oczy ?
    Jaka jest roznica pomiedzy 3D w kinie i 3D w domowym TV. Pytam o sam obraz i o okulary
    Mam LG 47LW570S okulary pasywne (7 sztuk w komplecie z TV ) , leciutenkie , obraz 3D rewelacja , po 1,5 godzinnym filmie oczy wogole nie zmeczone.
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

teraz to ja normalnie zostane przy starym poczciwym ekranie. bedzie psul wizerunek salonu, ale przynajmniej bede mial obraz taki jaki lubie
    Wystarczy powiesic dobre płótna i wizerunek przestanie sie psuc.

Domyślnie

mam tuner cyfrowy wbudowany w tv. obraz mam naprawde przyjemny dla oka, ale jak juz pisalem ekran jest tak duzy, ze wzrok mi biega po ekranie. mam ok 3m od oczu do telewizora. moze to kwestia przyzwyczajenia...pozyjemy zobaczymy
    miałem to samo, oczy mnie bolały od jasności i wielkości ale po paru dniach minęło
    a teraz wydaje mi się że 47 to o 10 za mało...
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Odbieram kablówkę przez moduł CAM w slocie CI. Pytanie techniczne: Jak podzielić kabel , czy zastosować przełącznik jakiś żebym antenę podłączył dodatkowo DVB-T.
    Jakoś nie po polsku napisałem ale chyba wiadomo o co chodzi.
    telewizor to Panasonic TX-P42G30
    Ostatnio edytowane przez eristoff ; 23-12-2011 o 17:18
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wonito Zobacz posta
    miałem to samo, oczy mnie bolały od jasności i wielkości ale po paru dniach minęło
    a teraz wydaje mi się że 47 to o 10 za mało...
    Moze osleples

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Moze osleples
    czekaj... co Ty tam napisałeś?!
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

ja zostaję przy crt (póki będzie działał), jakoś po przyjściu od znajomych z przyjemnością patrzę się na stary poczciwy kineskop i to pod każdym kątem
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    ja zostaję przy crt (póki będzie działał), jakoś po przyjściu od znajomych z przyjemnością patrzę się na stary poczciwy kineskop i to pod każdym kątem
    hmm ile cali ma Twoj CRT? i jaki sygnal?

Strona 33 z 272 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów