Szukaj
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
sokolnik ty się ogarnij chłopie po masz wszystko nawet instrukcje, robisz z tak banalnej rzeczy wielką aferę, to nie jest śmieszne, kombinujesz i szukasz problemów, żadnych innych śrub, nic nie dodawaj, masz komplet i skręć to tak jak w instrukcji !!
On tak na serio. Codziennie pisze o kartach do grania a nie umie instalować gier. Sokól jest "wyjątkowy".
Dajesz z dystansami, pierwszy raz w życiu wieszasz telewizor?![]()
Nikon Z7 Z14-30/4 Z24-70/2,8; S50/1,4;S70-200 2,8; S60-600
Chyba pierwszy raz ale... po pierwsze jak wiemy prawdziwy mężczyzna nie czyta instrukcji, po drugie czasami proste rozwiązania są ignorowane ( wiem sam po sobie ) i szuka się "lepszych" rozwiązań, po trzecie można mieć tzw "dwie lewe ręce" i lepiej kilka razy upewnić się wcześniej, którą stroną wbijać gwoździa
Mimo wszystko jak widzicie sami temat przyciąga bardziej niż tematy ze zdjęciami![]()
No 1 x wieszam tv na ścianie
Wiem dystanse sa potrzebne, jak jest krzywy tv z tylu...
Bedzie dobrze, skoro niektóre pierdoły naprawiam w Golfie sam, to i wieszakiem TV sobie poradzę... Tylko czasu nie mam w sensie nie chce wiercić somsiadom o 19
Chociaż teraz praca zdalna, to mógłbym wiercić od rana... Co godzinę 1 dziurka i by było, ooo to dobry plan haha
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Lepiej wywierć cztery za jednym zamachem, wiertła masz takie ze same wejdą w ścianę jak w masło nawet bez wiertarki.
Laser masz to zaznaczenia miejsc wiercenia? jak coś tanie są w Lidlu... dobra nie wkurzam cię więcej
![]()
Skontaktuj się z nami