Bardzo fajne promo ma Nka dla nowych klientów. Samsung 32" FullHD za 1PLN w abonamencie 90zł. Może się opłacać jak ktoś chce mieć przy okazji telewizję cyfrową. Co najlepsze dekoder daje podobne funkcje jak smart tv i te inne bajery.
Szukaj
Bardzo fajne promo ma Nka dla nowych klientów. Samsung 32" FullHD za 1PLN w abonamencie 90zł. Może się opłacać jak ktoś chce mieć przy okazji telewizję cyfrową. Co najlepsze dekoder daje podobne funkcje jak smart tv i te inne bajery.
Kurcze...
Jaką plazmę 50" do 3,5, maks 4 koła kupić? Jest coś godnego uwagi w tym przedziale cenowym? Nie musi być 3d, nie musi mieć dysków, usb, divixów i innych takich dupereli...
EDIT:
Aaa... Prawdopodobnie z N-ką to będzie działać + z jakimś odtwarzaczem BD lub PS3 (w zależności gdzie konsola stanie). Telewizor do użytku ogólnego.
Podpowiedzcie mi na jakiej wysokosci od ziemi powiesic na scianie tv?
Sa jakies zasady, czy tak jak mi wygodnie?
W tej chwili tv stoi na szafce, ktora ma 39cm wysokosci,
no i doliczyc trzeba stopke, jakies 6-7cm.
Planowalem powiesic tak, zeby pod tv zmiescil sie centralny glosnik od KD,
czyli jakies 20-23cm wyzej niz jest w tej chwili.
Wieszaj jak Ci wygodniejLepiej mi powiedz czy ten głośnik centralny będzie leżał na szafce czy wisiał pod TV ? Bo jak będzie leżał na tych 39cm to jest zdecydowanie za nisko. Chyba że oglądasz TV siedząc na podłodze
Zerknąłem- odruchowo linków szukałem hehe
Glosnik bedzie najprawdopodobniej lezal na szafce...
Ja czesto ogladam lezac praktycznie na glebie, ale moja lepsza polowa preferuje kanape![]()
Ostatnio edytowane przez sote ; 30-07-2012 o 10:15
Kup uchwyt z regulacją kąta w pionie i poziomie. To rozwiązuje wiele dylematów.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami