Szukaj
hmm ?
win+P i masz opcje ekran zdalny, wybierasz TV jaki jest w sieci i tyle
Z tym odtwarzaniem i wykrywaniem filmów to różnie bywało u mnie, obsługa kodeków, napisów, wybór formatu, dźwięku ... itp ... Ja dlatego od lat jadę na PLEXie... plex na kompie, w razie potrzeby dekoduje na tel, tv jeśli problem z odtworzeniem. na tv apka plexa i wszystko świetnie działaz tym że nie mam fifirifi, tylko po ethernecie.
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- RX100 III
- Flickr Pstryk || strava || yt
Ja raczej Samsunga już nie kupie, po 3 latach padło chyba podświetlenie i po lewej stronie widać pionowe zaciemnienie, stare modele Samsunga u rodziców działały i działają dalej, koleżanka kupiła jakieś dwa lata temu Sony i też awaria, całe szczęście jeszcze miała na gwarancji. Wcześniej jak porównywałem w sklepie obraz bardzo podobał mi się Philips, tylko jak poczytałem opinie na forach to ponoć były bardzo awaryjne modele Philips Ambilight i dałem sobie spokój i kupiłem Samsunga. Nie przesądza to że jeśli u mnie się zepsuł to inni też będą mieli problem, myślę że w obecnych czasach mamy po prostu celowo postarzanie produktu, kończy się gwarancja i mogą być problemy, jak poszukałem w necie to identyczny przypadek występował też i u innej osoby mam model UHD Smart TV KU6450 Seria 6.
Postawić obok Panasonica tv Samsunga to można w podskokach uciekać od Samsunga, bo takie discopolo na obrazie, podobnie sony na trybach demo w sklepach.
Czyli LG wypada najlepiej![]()
Wysłane z mojego Samsunga przy użyciu Tapatalka.
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Skontaktuj się z nami